Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitaskor miert oleled meg a masikat?
2,5 ev utan elvaltak utjaink.
1 hettel ezelott csunyan es lezaratlanul valtunk el. Ma elhivtam, hogy szeretnem felnott emberek modjara lezarni, mondja el hol rontottam el, hogy tanulhassak belole es forditva is megbeszeltuk. Nehez egyebkent, de konnyebb mint a bizonytalansag. Egyebkent o szakitott. Az ok pedig az volt hogy megfulladt mellettem.
Bar azt is mondta hogy kivancsi az elkovetkezo 1-2 honapra hogy mit fog erezni, egyedul jobb lesz e neki. Bar hozzatette segit mindenben (en most hazakoltozok a szuleimhez videkre). Meg ha eszembe jut valami vagy neki akkor beszelhetunk. A vegen en mar indultam volna, kb 2 percig olelt es a homlokom megpuszilta. Meg ha kell barmi akkor hivjam.
Dehogy ölelem, ölelje meg az exet a hóhér.
A te exed se százas, ha olyannak képzel el egy szakítást, hogy de azért szólj bármikor. Ez nem normális szakítás. Szerinted az új nő mit fog szólni, ha te élsz a lehetőséggel?
Te mondtad neki h normalisan akarsz elvalni.
Még egy vonatbucsunal is rokontol puszi oleles megy
Magyar sima kulturális szokás.🤦♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!