Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért könnyezik a szakításkor mikor ő miatta ment tönkre minden? Utána miért is nem keresett?
másra vágyás, elhanyagolás, és kb semmit nem tett bele a kapcsolatunkba, csak èn erőlködtem a végletekig. Amikor ezeket bevallotta, összepakoltattam a cuccaimat, kimondtam a szakítást (én vagyok a lány)
Nagyon rosszul nézett ki, megviselte. Sírt is. Szünetben maradtunk, azt mondta megváltozna (igaz hogy vègül rájöttem hogy menthetetlen és hogy úgyse szeret engem)
Nem határoztunk meg időt, de eltelt 10 nap és egy büdös szóval sem keresett meg. Sem megbánás, sem bocsánatkérés. Talán csak ennyit ha kaptam volna...hogy sajnálja hogy fájdalmat okozott
Akkor minek akarta tovább folytatni? Mit gondolt hogy a végletekig várok rá? Eltelik egy hét és nem képes eldönteni hogy szeret e engem?
A kapcsolat azért ment tönkre mert más nőkre kezdett el vágyakozni amit folyamatosan elnyomott magában-elmondta nekem, de a miértet nem értem, mit akart ezzel az egésszel?
Egy kényelmes, biztos kapcsolatának annyi, az az egyik ok. Másrészt attól hogy vágyott más nőkre, még lehettek érzelmei feléd, vagy az emlékek miatt kapaszkodott még beléd, stb..
"Normális" egyébként, semmi olyan nem történt amibe más nem futott volna még bele. Nemtől függetlenül.
Hány éves ez a pasi? Elég gyerekesen viselkedik.
Aki komoly gondolkodású az el tudja dönteni, hogy ki kell neki, és tesz is azért, hogy jó legyen a kapcsolat. Aki meg más nők után vágyakozik azt meg el kell engedni, mert komolytalan. A "szünet dolog" is csak arra jó, hogy talonban tartogasson téged, de gondolom érdemi javulás nem volt a kapcsolatban. Egy kapcsolat két emberen múlik. Ha ő nem tesz semmit annak érdekében, hogy mindkettőtöknek jó legyen, akkor te egyedül ehhez kevés leszel.
Ezt hívom lelki megcsalásnak
Mikor nem megy ugyan fére semmít nem tesz.Csak tudod érzed hogy azért nem teszi mert nincs önbizalma
Te meg hát ott vagy neki mint valami bútor darab amire szükség van de már nem tetszik de lecserélni nincs rá pénz!
Tudod hány ilyen kapcsolat van? Hosszú házasságok ahol a vagyon a gyávaság tart össze két embert
Legyen önbecsülésed te ne Ted légyszíves ezt ne Ted magaddal!
Két hónapja volt, egész jól. Most egy kicsit visszaestem, de tudom hogy nem szeretett, de sok dolgot sajnálok. A napokkba abba a fázisba kerültem, hogy mennyi minden alakulhatott volna máshogy ha jobban szeret, ha odaadóbb...kár ezért a kapcsolatért, és végtelen szomorú vagyok hogy én belém miért nem tud kb SENKI belém szeretni..keresem az okokat, de már nem tudok kedvesebb, odaadóbb lenni...
egyébként elkezdtem tinderezni, de rájöttem időpocsékolás, így töröltem. Inkább magamra fordítom az időm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!