Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitaskor miert oleled meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitaskor miert oleled meg a masikat?

Figyelt kérdés

2,5 ev utan elvaltak utjaink.

1 hettel ezelott csunyan es lezaratlanul valtunk el. Ma elhivtam, hogy szeretnem felnott emberek modjara lezarni, mondja el hol rontottam el, hogy tanulhassak belole es forditva is megbeszeltuk. Nehez egyebkent, de konnyebb mint a bizonytalansag. Egyebkent o szakitott. Az ok pedig az volt hogy megfulladt mellettem.

Bar azt is mondta hogy kivancsi az elkovetkezo 1-2 honapra hogy mit fog erezni, egyedul jobb lesz e neki. Bar hozzatette segit mindenben (en most hazakoltozok a szuleimhez videkre). Meg ha eszembe jut valami vagy neki akkor beszelhetunk. A vegen en mar indultam volna, kb 2 percig olelt es a homlokom megpuszilta. Meg ha kell barmi akkor hivjam.

2022. júl. 27. 22:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ilyen búcsúzásom volt pár éve.

Ez egy lezárás volt részemről.

Megöleltem mert szerettem és mert tudtam fáj neki.

Együttérzés , sajnálat volt bennem

Könnyebb volt így békésen az elengedés

Mi is beszéltünk róla hogy ha valakinek kell valami stb még keressük egymást

Azt hiszem 2xer 3xor beszéltünk, de nagyon erőltetett volt

Jobb volt ezt lezárni

2022. júl. 27. 22:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért mert látta, hogy nagyon rosszul érint a dolog. Ennek nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani. Megbeszéltétek, hogy vége a kapcsolatnak, de ettől még az emlékek és a meglévő érzések (amik már nem elegendőek a folytatáshoz) nem tűnnek el egyik pillanatról a másikra.

Tehát ennek ne tulajdoníts nagyobb jelentőséget. A napokban is volt erről egy hasonló kérdés amit szerintem te írtál ki. Nincs ezzel baj, de felesleges egy szakítás után abban reménykedni, hogy majd minden újra a régi lesz és folytatni fogjátok. Szerintem próbálj meg túllépni rajta és elengedni. Önmagad szempontjából ez a legjobb amit csinálhatsz.

"Ma elhívtam, hogy szeretnem felnőtt emberek módjára lezárni, mondja el hol rontottam el, hogy tanulhassak belőle"

Ezt szerintem ne csináld meg többszőr.

"Bar azt is mondta hogy kíváncsi az elkövetkező 1-2 hónapra hogy mit fog erezni, egyedül jobb lesz e neki."

Erős a gyanúm, hogy ezzel lényegében azt mondta, hogy nem akar kapcsolatot de, ha nem talál mást akkor lehet keresni fog szex reményében.

Ne ess bele abba a hibába, hogy újra és újra lefutod azokat a köröket és nem fog menni az elengedés.

2022. júl. 27. 22:49
 13/14 anonim ***** válasza:
68%
Nekem volt olyan szakításom hogy öleléssel zárult. Nem is értettem miért szakitunk de hát nem is én akartam szakítani.
2022. júl. 27. 22:57
 14/14 Ateusz ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen elválásom 4 év után, nekem azért volt jó, mert békével mindent megbeszélve váltunk el. Megértéssel könnyebben elengedtük egymást, nem a dühöt és a haragot temettük magunkba. Szóval azt mondom engedd el, ha már ilyen szépen elváltatok, gondolkozz el azon, amit mondott és fejlődj, ha így teszel értékké válik az életedben ez a történet.
2022. júl. 28. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!