Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Normális ez ha szakítás előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez ha szakítás előtt ilyenen gondolkodsz?

Figyelt kérdés

Régóta együtt vagyunk de lehet hogy vége.

Én azon gondolkodom hogy mi lesz vele, hova megy, hogy jár be dolgozni, mi lesz a vendégkörével. Vagy mi szétmegyünk, én elmondom neki hogy vége,és még e fájdalom után még ezt is intézze a sok más mellett, ergo romba döntöm az életét.

2023. szept. 5. 08:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

10#:

Bárcsak ő lenne az és végre kitenné már.

2023. szept. 5. 10:12
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hogy ő az! Azért írtam hogy egymás gyámjaiként élnek évek óta!

Nincs szex, nehogy gyerek legyen mert a kérdező nem akar, de a barátnője igen (bár szex nélkül mint tudjuk nem is lesz).

Ők úgy élnek együtt mint a testvérek vagy barátok, de nem merik elengedni egymást, mert mindkettő retteg attól, hogy egyedül boldoguljon az életben. Minél tovább maradnak együtt annál jobban megutálják egymást, mert nem egyezik a jövőképük, eleve eltérő a személyiségük, másként állnak hozzá dolgokhoz........

De majd a kérdező szülei eldöntik hogy hogyan éljen, mert eleve ők döntenek mindenben, ebből is van elege a barátnőjének is, de a kényelmes lakás miatt ő sem akar szakítani. Egymást fogják kicsinálni pszichésen ha nem változtatnak valamit (pl szakítás).

2023. szept. 5. 10:16
 13/25 anonim ***** válasza:
82%

A vendégkörének mi köze van ahhoz hogy te szakitasz vele? Ha tényleg körmös. Mi változik azzal, ha nem együtt éltek?

Hogy jár be dolgozni? Eddig te vitted kocsival? Akkor buszozni fog, ha nem tud vezetni. Más földi halandó is képes ilyen elvetemült dolgokra hogy tömegközlekedik a munkába

2023. szept. 5. 10:17
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, ez az a csávó, aki állandóan nyíg a műkörmös barátnőre, mert nem értékeli a szüleit?
2023. szept. 5. 10:24
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Írták már, hogy mit csinálj, szakíts, neki sokkal rosszabb veletek, mint nélkületek.

2023. szept. 5. 10:26
 16/25 anonim ***** válasza:
46%
Hol találom a teljes kérdést?
2023. szept. 5. 10:36
 17/25 anonim ***** válasza:
37%

Én is hasonló szituációban vagyok és én is hasonlókon rágódom.

Aggódok, hogy mi lesz vele, hol fog lakni, hol fog dolgozni, mit csinál majd... Persze felnőtt ember, megoldja, de akkor is.

Az első szerelmemmel való szakítás bennem amúgy is nagyon mély nyomot hagyott.

Soha nem fogom elfelejteni az arcát amikor mondtam neki, hogy vége....egyszerre a megdöbbenés, hitetlenkedés, szomorúság, egy világ dőlt össze benne. Pedig ennek már több mint 10 éve.

Komolyan, én jobban viselem ha velem szakítanak.

33/N

2023. szept. 5. 10:37
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

#17:

Ebben az esetben a kérdezőben már hónapok óta érlelődik a szakítás! Azért sem házasodtak még össze (8 éve vannak együtt).

Olyan nincs hogy valaki teljesen süketként és vakként él meg egy kapcsolatot és észre sem veszi hogy valami nincs rendben. Kivétel ez alól ha hirtelen ötlettől vezérelve megcsal a másik.

De ha elhidegülnek egymástól a felek azt azért normál esetben észreveszik, csak eltemetik magukban hogy ne kelljen ezzel a problémával foglalkozni.

A kérdező már napi szinten ír ki erről kérdéseket hónapok óta, de csak egy helyben stagnálnak. És a barátnője is tisztában van a helyzettel, mivel ő házasodni szeretne és gyereket szülni...... de ugye ebből semmi sem valósult meg, de szakítás sincs.

2023. szept. 5. 10:48
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Heti szinten ír ki kérdést, sőt lehet naponta, legtöbbször elhordja minden lusta disznónak a barátnőjét, mert munka után nem áll haptákba, hanem pihen. Ha nem az a gond vele, akkor az, hogy műkörmözik, horgol, hogy hazamegy hétvégente a szüleihez vagy az, hogy a saját pénzéből mit vesz, hogy hova pakolja, mikor eszi meg.

Úgyhogy teljes mértékben tönkre vágta a lány életét, ráadásul az anyja kifejezte, hogy a drágalatos kisfiának más nőt képzel el, egy megtűrt személy számára is.

De a kérdező azzal védekezik, hogy a családjával együtt kihúzták a nyomorból, mert az ő családja semmit nem tett érte. Természetesen ezt is a fejéhez vágja azon kívül, hogy napi szinten cseszegeti, hogy mit csináljon. Azt hiszi, hogy untig elég, hogy "támogassa" semmitérő olcsó szavakkal, pedig a tettei az ellenkezőjét bizonyítják. A barátnő kötődik, mert hát régóta együtt vannak és szeretne gyermeket betegesen, a kérdező azért ragaszkodik, mert nem lesz neki kit szekálni, hiszen csak a drogériában tengeti a napjait, végtelenül irigy a barátnőre, hogy neki vannak elfoglaltságai és az anyucikája hatására is a barátnőn vezeti le az ócska szánalmas életét.

2023. szept. 5. 11:05
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez a beteg agyú naponta megkérdezi, én jelentettem.
2023. szept. 5. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!