Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet újra bízni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet újra bízni a férfiakban egy nagy csalódás után?

Figyelt kérdés

Nagy nehezen szakítottam az ex pasimmal 2 hete, hosszú se veled se nélküled kapcsolat után. Nagyon megszenvedtem főleg az utolsó időszakot, gyakran bántott, alázott meg szándékosan, szakított velem, aztán visszakérte magát, aztán ugyanúgy megbántott, megcsalt, fejemhez vágta hogy mennyivel szebb, jobb az új barátnője stb.

Teljesen kiábrándultam, bezárkóztam, elvesztettem az önbizalmamat és nem tudom hogy nyissak újra mások felé. Rettegek a fájdalomtól, hogy újra így járok valakivel.

Tudom hogy az én hibám is, mert hamarabb véget kellett volna vetnem a dolognak de nagyon szerelmes voltam és vakon bízni akartam.😔

28/N

2023. szept. 3. 21:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
#19 Na majd pár hét múlva olvasd ezt vissza :)
2023. szept. 4. 09:47
 22/28 A kérdező kommentje:
Teljesen biztos vagyok a dolgomban, szóval vissza olvashatom...
2023. szept. 4. 10:01
 23/28 anonim ***** válasza:
Először is, az exed legjobb haverjával egy nagy kefe, utána pedig keress olyat aki méltó Rád!
2023. szept. 4. 14:47
 24/28 A kérdező kommentje:

Hát, megérdemelné...

De ilyet nem csinálok, magam miatt sem.

2023. szept. 4. 14:59
 25/28 anonim ***** válasza:
... akkor egy szimpatikus idegennel, hogy törjön meg a jég! ;)
2023. szept. 4. 15:02
 26/28 anonim ***** válasza:
Minden ember más. Ha nem szeretnél újra bevonzani egy hasonlót, dolgozz magadon.
2023. szept. 4. 15:03
 27/28 A kérdező kommentje:

Igen, valószínűleg egy szimpatikus idegen jobb választás lenne.🙂

Nagyon figyelek, most már tudatosan arra hogy még egy ilyen ne legyen...

2023. szept. 4. 15:20
 28/28 anonim ***** válasza:
Újabb ghosting-oló, pedig fényképet is cseréltünk és szimpatikus voltam neki.
2023. szept. 8. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!