Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok csalódástól visszautasítástól előbb utóbb kialakul nő gyűlölet a férfiakban?
van akiben igen, van aki csak azért is teper...
23F
2.
Tehát ha érzelmes lelkis a férfi akkor kialakul ha meg kanos és inkább szex központú akkor meg nem alakul ki?
Bennem nem alakult ki a nőgyűlölet, pedig lett volna rá okom.
Amilyen viszont lettem:
Full érzéketlen mindenre.
Egy ismerősöm felmászott egy TV toronyra és leugrott. A falu sokkot kapott, mindenki sírt, én vállat vontam és csak ennyit mondtam: "egy hejjespasival kevesebb"
NEM.
Nőgyűlölet akkor alakul ki a férfiban, ha mentális beteg. Ez általában annak az oka is, ha visszautasítják.
1. Ha nem tudsz úszni, nem a víz a hülye.
Lehet utálni az összes nőt, kivétel nélkül, mert X fő visszautasított. De azért illene elgondolkodni, mi lehet az ok, mert már csak a nagy számok törvénye miatt is kellett volna találni valakit. A visszautasításokból a többség tanul, és egyre jobban csajozik, ha a visszautasításokból TE nem tanulsz semmit, az NEM a nők hibája.
2. Egészséges lelkű férfi igyekszik magában is keresni az okokat. Aki egy az egyben a másik nemre hárítja a sikertelenségét, és ezért gyűlölni kezdni a nőket, az nem normális dolog.
3. Ha észleled magadon, hogy kialakultak benned ilyen érzések, akkor egyrészt ne is csodálkozz, ha egy nőnek sem kellesz a háta közepre se, másrészt keress fel egy szakembert, aki kirángat a gödörből. Egyedül eddig se jutottál sokra.
Szakember alatt nem a PUA fa.szságokkal pénzt lehúzó lúzereket értem, hanem pszichológust, terapeutát, stb.
Ez az egész többnyire egyáltalán nem azt jelenti, hogy húúú de kur.va érzékeny vagy, hanem azt, hogy magad mások fölé helyezed, nem látod be a hibáid, mindenért másokat okolsz.
Aki pedig képes idővel sikereket elérni, az nem azért van, mert egy lelketlen kúrógép, hanem mert tanul a hibákból és változtat rajta.
Tudom, hogy ez a verzió kevésbé hízeleg a beteg kis lelkednek, de hát ez van.
Sőt, többnyire már a kezdeti sikertelenségek oka is az szokott lenni, hogy helytelenül állsz a nőkhöz és az ismerkedéshez is, és ezt a nők bizony megérzik, és messzire kerülik az ilyen pasikat. De képtelen vagy a helytelen mintáktól elszakadni, és ugyanúgy közeledsz. Általában helytelen sztereotípiák miatt.
Nem, inkább szemléletmód. A lelki alkat az más tészta, sokat befolyásol, de az a lényeg, hogy dolgozd fel.
Én pl. a párkeresési sikertelenségemet úgy kezeltem, hogy beletörődtem és lemondtam róla. Nem a fiúkat tettem meg bűnösnek, hogy képtelenek hozzám vonzódni. Én sem tudnék magamhoz. Akkor miért várjam el ezt egy férfitől?
Anyám meg kb. átment férfigyűlölőbe. Egy ideig próbálkozott, de vagy nős pasik akartak szeretőt vagy csak szexkapcsolatot. Esetleg olyan volt a férfi, hogy azzal próbált hódítani, hogy a randi elején közölte, minden nő egy k---va. Aztán anyám a végén elkeseredett és majd egy évtizedig minden férfit máglyára akart vetni.
N.O.
"Nem a fiúkat tettem meg bűnösnek, hogy képtelenek hozzám vonzódni. Én sem tudnék magamhoz"
A esetedben, ha jól emlékszem a formád volt, hogy is mondjam... elhízott és a következtetésed jogos volt, logikus és mértékletes. Ezt megoldottad helyesen.
Ellenben h egy férfi alacsony, akkor szimplán nem működik a terved.
A magasabb nők természetesen nem fognak vonzódni hozzá, nincs megoldás rájuk, de nem is ez a gond, hanem az alacsony nők, akik viszont az ízlésükre fogják, hogy nekik nem jó egy pasi, legyen akár 8 centivel is magasabb náluk, ha nem éri el az áhított 175-180cm magasságot. És mindez teljesen általános.
Az alacsony nők a komplexusaikat így korrigálják, de a végeredmény az, hogy az alacsonyság minden másnál megbélyegzőbb, végletesebb.
Tény, hogy a legtöbb gyakori problémán viszont lehet segíteni. Lehet lefogyni, hajat beültetni, kontaktlencsét használni,stb., viszont elég beszédes dolog, hogy a társkeresők szinte csak 170 alatti férfiakkal vannak teletömve.
Ez egy teljesen indokolatlan túlkapás a nőktől és idővel nem csoda, ha nőgyűlöletet vált ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!