Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sok csalódástól visszautasítástól előbb utóbb kialakul nő gyűlölet a férfiakban?
Figyelt kérdés
2016. júl. 25. 07:52
11/13 anonim válasza:
"A sok csalódástól visszautasítástól előbb utóbb kialakul nő gyűlölet a férfiakban?"
Nálam nem, és nem is fog.
Igazából lemondtam a dologról, és koncentrálok másra, pl: karrier:).
12/13 anonim válasza:
Szerintem a nőgyűlölet akkor alakul ki valakiben, mikor mondjuk már 30x utasították vissza egyhuzamban és akkor elkezd az illető ugyan gondolkodni, hogy lehet valami gond, de könnyebb mást hibáztatni mint saját magát így könnyebb azt mondani, hogy persze mert minden nő ribi. Persze nem állítom, hogy ne lenne olyan nő akit én is felpofoznék, hogy térjen már észhez, de szerintem értelmetlen az egész nőtársadalmat gyűlölni amiatt a pár nő miatt, akiknek épp nem kellett. Ezzel magát is megfosztja attól, hogy később boldog lehessen valakivel.
13/13 anonim válasza:
Nem vagyok ronda, alacsony sem, kövér sem, nincsenek kommunikációs problémáim, mindig tudok miről beszélni, még sincs sikerem a lányoknál.
De ettől még nem gyűlölöm a nőket, egyszerűen vannak olyan férfiak, akiknek sose lesz barátnőjük. Emiatt kár szomorkodni, rengeteg dologgal elfoglalhatja magát az ember, a sportot kifejezetten ajánlom, de bármilyen kreativitást igénylő hobbi is megteszi. A lényeg az, hogy ne a TV előtt bambuljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!