Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkben vagy a férfiakban lehet nagyobbat csalódni?
Ki melyiket mondaná?
Korotokat és nemeteket is írjátok!
Abban, akiben megbízol. Ez szerintem nemtől független. Én csalódtam már barátnőben is, de exben is.
Emberek vannak, nem nemek. Emberekben csalódunk, nem egy teljes csoportban. A csalódás meg tulajdonképpen önmagadból fakad, mert te feltételeztél többet a másikról, mint amit ő végül teljesíteni tudott, nem ő. Nagyon filozofikus vagyok ma :D
23/N
Szerintem a nőkben.
Életük során sokkal több lehetőségük van gyakorlatilag mindenre.
Párkapcsolatra, munkára is már és úgy összességében több mindenkire tudnak támaszkodni mint a férfiak anyagi és érzelmi szempontból is így jobban is beleszarnak a dolgokba, kevésbé becsülnek meg akármit/akárkit (a gyereküket kivéve).
A férfiakban. Nem ritkán fordul elő, hogy egy férfi elhagyja a párját és a közös kisbabájukat. Ennél nagyobb csalódás szerintem nincs.
Ugyanezt persze egy nő is megteheti, de szinte egyik sem csinál ilyet.
Egyenjogúság van!
És rossz emberek vannak Nők és férfiak között egyaránt!
F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!