Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csalódtál a férfiakban nem hiszed el hogy lenne egy olyan férfi, akivel mindent meg lehet beszélni?
1-es de van ilyen férfi,felpontoztalak titeket!
Amúgy én 41éves vagyok!
Szerintem minden nő más minden psinál és ez fordítva is igaz. Én is teljesen másként viszonyulok a férjemhez, mint pl egy korábbi kapcsolatomban egy barátomhoz. Aki szerencsés, az megtalálja a párját, a "foltját", aki nem az marad abban, hogy többek közt a kommunikáció sem működik.
Attól függ, h a társ mit hoz ki belőled. És ehhez mérten te mennyire tudsz neki megnyilni, miket mondassz v nem mondassz el neki.
Én pl férjemmel mindent meg tudok beszélni, egészen a legfontosabb ügytől azon át, hogy hallotta e a rádióban, mikor a műsorvezető valami poént mondott.
Vagy éppen azt, hogy milyen hajfestéket próbálnék ki. TEhát bármit. De ezt pl egy volt barátommal nem tudtam v nem ilyen szinten tudtam megbeszélni.
Tehát szerintem a párodtól függ, hogy milyen hatást vált ki belőled, és hogy te ennek hatására mennyire tudsz felé megnyilni. Ez ilyen körforgás.
A legtöbb férfi tart attól, hogy ha kiadja magát, akkor gyengének tartják majd és kiábrándulnak belőle.
Barátommal is ez volt: az exei "leszoktatták" róla, hogy megnyíljon.
Egy kapcsolat elején nagyon nehéz bízni, megnyílni egymás előtt, ezért aztán könnyen félresiklik a dolog. Nekünk az volt a szerencsénk, hogy már ismertük egymást, nem párkapcsolatnak indult a dolog, és így mire összejöttünk, már megvolt a kölcsönös bizalom.
én meg sztem csak ilyen téren vagyok jó :) hát én kiadtam mindent egyszer, elcsesztem vele minden jót, többet sztem nem fogom, a nők csak mondják/azt hiszik h az a jó, ha mindent tudnak a másikról, de rólam jobb, ha nem tud senki mindent. :) van abban vmi, h amiről nem tudsz, az nem fáj.
Azóta megtanultam dolgokat, és sokkal sikeresebb minden az életemben, szóval felejtsük el ezt a hülyeséget, h őszintének kell lenni, alapdolgokban igen, de nem mindenben.
0% leszek, de mindegy, remélem, h ez lesz a legnagyobb bajom az életben. :)
egyébként úgy érzem, h elég sok embernek segítettem már, sokszor igyekeztem segíteni, akivel elcsesztem a dolgot annak is talán, bár soha nem ismerné be. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!