Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bízhatnék a férfiakban?
Sajnos mindig olyan férfiak kellenek nekem, olyanokkal hoz össze a sors, akik végül átejtenek, vagy csak szexre kellek nekik... Valaki van még ezzel így? Fogok találni végre egy olyan pasit, akiben megbízhatok és nem használ ki?
22/N
Én meg nőkkel vagyok ugyanígy. Sírunk együtt?
Egyidős F
Attól függetlenül, hogy ez történt veled - ami persze nem jó dolog - nem kell mindenkit egy kalap alá venned.
Most képzeld el, ha egy olyan fiúval ismerkedsz össze aki nagyon tetszik neked, de minden csaj átverte, megcsalta vagy a pénze miatt volt vele. Mit gondolnál hogyha téged is ebbe a kategóriába sorolna alaptalanul és ok nélkül? Hogy te is ilyen vagy? Hogy este ez neked?
Ugyehogyugye!:D
A kérdésre a válasz pedig, hogy igen, fogsz találni.
Persze hogy találhatsz. Akik olyanok voltak, azok ők voltak, nem mások.
Ha nem veszed őket egy kalap alá, akkor nem kétséges, hogy tudod, hogy vannak másmilyenek is és jó eséllyel találkozni is fogsz velük.
Sok sikert a továbbiakban és soha nem szabad feladni:)
Sorstárs 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!