Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet újra bízni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet újra bízni a férfiakban egy nagy csalódás után?

Figyelt kérdés

Nagy nehezen szakítottam az ex pasimmal 2 hete, hosszú se veled se nélküled kapcsolat után. Nagyon megszenvedtem főleg az utolsó időszakot, gyakran bántott, alázott meg szándékosan, szakított velem, aztán visszakérte magát, aztán ugyanúgy megbántott, megcsalt, fejemhez vágta hogy mennyivel szebb, jobb az új barátnője stb.

Teljesen kiábrándultam, bezárkóztam, elvesztettem az önbizalmamat és nem tudom hogy nyissak újra mások felé. Rettegek a fájdalomtól, hogy újra így járok valakivel.

Tudom hogy az én hibám is, mert hamarabb véget kellett volna vetnem a dolognak de nagyon szerelmes voltam és vakon bízni akartam.😔

28/N

2023. szept. 3. 21:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%

Egy jó pszichológus, barátok, és hogy felfogod, hogy most idő kell, gyógyulni kell, és ez normális. Nem holnapra leszel rendben.

Amúgy meg ha megnyugodtál és meggyászoltad a dolgokat, akkor gyakorolnod kell az ismerkedést, hogy fel tudd ismerni, kik a kamus pasik, kivel jó neked. Ebben mondjuk segíthet 1 pszichológus, hogyha elmondod neki az eseteket, amiket találkoztál, hogy megbeszéljétek, hogy milyen jeleket, és miért hagytál figyelmen kívül, mit is szeretnél máshogy csinálni a jövőben.

2023. szept. 3. 22:01
 12/28 anonim ***** válasza:

Ezt nézd meg, hasznos lesz

[link]

2023. szept. 3. 22:04
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Helyedben elkezdenék aktiv szociális életet élni, nem pedig párkapcsolatot keresni. Amennyiben közben találsz szimpatikus férfit, aki nyit feléd, azt fogadhatod. Idővel elmeséled a történeted - hogy tudja miért vagy zárkózott - és elnyújtod az ismerkedési időszakot.

Nem muszáj egyik napról a másikra bizalmat szavazni és ágyba bújni! Nyugodtan lehet 5, 10, de akár több randi is! Beszélgess vele arról a témákról, amivel korábban baj volt, tudd meg, mi a véleménye.

Illetve halkan megjegyezném, hogyha valaki bánt, megalázz, azonnal szakíts, nem kell eltűrni egy alkalmat sem! Tanulj a múltbéli rossz döntéseidből és sikeres leszel a jövőben!

2023. szept. 3. 22:12
 14/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!❤️
2023. szept. 3. 22:22
 15/28 anonim ***** válasza:
91%

Legyél erős és ne nosztlgiáz.

Csak előre fel a fejjel fogsz találni jobbat aki megfog becsülni és szeretni fog 🙂.

Ha szeretnéd ki írni magadból akkor írj nyugodtan nekem is az segített hátha neked is fog 🙂.

2023. szept. 3. 22:28
 16/28 anonim ***** válasza:
Pedig igaza van annak, aki szakemberhez kuld. Amikor ilyen devians modon szeretsz valakit, hogy keptelen vagy megszakitani a kapcsolatot vele, ott eleg sulyos problemak vannak akkor nalad. Sokan akkor is kepesek szakitani, amikor szeretnek valakit. Vagy irhatnam ugy is, hogy annak ellenere. Mert nem szenvednek valami koros tarsfuggosegben. Ertem, hogy az elozo parod ne. volt jo ember, de velwd is problema van, hibasan mukodsz. Amit te szerelemnek hivsz, az nem ez.
2023. szept. 4. 02:21
 17/28 anonim ***** válasza:
És a nökben? Velem ugyanezt egy nő játszotta el? Talán úgy hogy nem az ilyen férgekből kell kiindulni. Az meg nem baj, ha sokkal óvatosabbá válik az ember egy ilyen tapasztalat után a másik nemmel szemben.
2023. szept. 4. 05:38
 18/28 anonim ***** válasza:
28%
Úgyis újra össze fogsz jönni vele, kivéve, ha találsz egy még jobban kinéző férfit. Abban vakon meg fogsz bízni, és ő ugyanúgy meg fog alázni és csalni, mert neked erre van igényed.
2023. szept. 4. 07:57
 19/28 A kérdező kommentje:

Igen, te már csak tudod utolsó...

Egyszer megbocsátottam neki, de utána már nem, és többet nem engedném vissza az életembe, akkor sem akarná...

2023. szept. 4. 08:04
 20/28 anonim ***** válasza:
Sose bìzz meg egyikben sem, csald meg mindet és az èrzelmeket próbáld kizárni.
2023. szept. 4. 09:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!