Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Baj, ha ez az egy dolog zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha ez az egy dolog zavar a páromban vagy én teszem magasra a lécet?

Figyelt kérdés

Tanácstalan vagyok, mivel ez az első komoly kapcsolatom, ezért nem tudom eldönteni, hogy ezek a tulajdonságok a legtöbb férfira igazak vagy sem. Meg kellene e békülnöm ezekkel? 6 hónapja együtt - egy országban élünk, ő 25 éves lesz, én 21. A párom osztrák, de nem hiszem, hogy ez most sokat tenne hozzá.

A programszervezés nagyon gyenge vagy csak a szokásos programok ismétlése, ami már egy kicsit sok így fél év után. Tegnap összeállítottam egy egész napos programtervet, amiből lehetne több is, de nem merem megemlíteni neki, mert nem szeret annyira költekezni. Sokszor én ajánlom fel, hogy kifizetem az utat vagy a vacsorát, hogy ne gondolja azt, hogy a pénze miatt vagyok mellette. Néha jól esne, ha határozottan visszautasítaná az ajánlatom, mégis nőből vagyok, nőnek szeretném érezni magam néha és amúgy is a tripláját keresi meg a munkahelyén. De őszintén nem tudom, hogy valaha is visszautasított volna valamit.

Különben nem száll el az új programtól, egyszerűen nem szeret utazni még a környező országokba se.

Panaszkodós típus, 1 hónapja lett autója és sokszor tehernek érzem magamat, amikor elkezd jajgatni, hogy megint vezetnie kell az autót. Ilyenkor elejtek egy bocsit, de azt mondja, hogy ez nem rólam szól, hanem csak fáradt. Én eddig vonattal látogattam meg majdnem minden hétvégente és egyszer nem említettem meg a vonatjegy árakat.

Meg persze lehetnek még hasonló apróságok, de nem verném azokat nagy dobra. Többi szempontból meg vagyok vele elégedve, meg vannak benne azok a tulajdonságok, amiket kerestem egy férfiban pl: hűség, tisztelet, 1-2 közös érdeklődés, hasonló étkezési szokások, vallás, ragaszkodás, és szeretve érzem magam, ami a legfontosabb és leginkább hiányzott az életemből.

Csak az anyagiakat nem tudom hova tenni...

2023. aug. 31. 22:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Jajj, nem mondod meg Neki, hogy mit szeretnél. És bizony ha szereted a párod és olyan program van, amit Te talaltál ki, természetesen Neked is jogodban áll anyagilag finanszírozni. Itt inkább már olyan érzésem, hogy Te inkább szakítani szeretnél, de erre még valami magyarázatot akarsz keresni.
2023. szept. 5. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!