Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Az ex barátnő,nem köszön,normá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ex barátnő,nem köszön,normális hogy zavar ez?

Figyelt kérdés

Külön mentünk már jó ideje,vita mentesen,ő akart szakítani.

Most előszőr láttuk egymást,de inkabb gyors úgy fordult picit,hogy szem kontakt ne legyen meg a telefont elő kapta gyorsan.Ebben csak az zavar,hogy egy szimpla köszönés sem,és pedig még barátkozni akart mikor megkért rá,hogy néha néha beszéljünk azért,ne tartsunk haragot. Fiatalabb nálam,lehet itt jön ki,hogy gyerekes még picit

2021. szept. 29. 09:09
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Ha úgy elvágtad magad valakinél, hogy még köszönni se hajlandó neked, az nem gyerekes.Te viszont lehetsz az, mert nem bírod ezt felfogni.Egyébként mit vergődsz ezzel?Semmit nem számít.
2021. szept. 29. 09:16
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Mi is békében váltunk szét az exemmel, de bevallom, azóta is rámtör a minipánik, ha meglátom :D Nem tudom, miért.

(Mondjuk én nem mutatom ki, és rendesen köszönök, váltunk pár szót, szóval nem bunkózom)

2021. szept. 29. 09:17
 3/8 A kérdező kommentje:

Ha elvágtam volna magam,akkor azt csak érzi az ember,hogy oké akkor ez miatt nem.

De hát semmi ilyen,még szidkolódás sem volt,naa meg hát,igazából ő ment félre,tehát elvileg nekem kéne ezeket tenni.Viszont az ő ismerősei egy-két rokonai tartják a kapcsolatot,érdekes dolgok így.

Anno egy mondatot mondott mielőtt jött a baj: Nem érzi magát jónak,mert olyat bánt meg maga körül akit nem kellenne mind ezt könnyezve.(gondolom ez lehettem én)

Ezért vagyok így picit elkenődve,ha már jónak vallott többször,külön menésünk is rendben ment,és látszott is rajta hogy bántja ez,akkor ennyi nem fér bele?Lehet csak én vagyok mindig ilyen nemtudom mi.

2021. szept. 29. 09:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg békességben váltatok el és lezártátok a kapcsolatot, akkor nem igazán értem miért nem köszön. Ha van benne még sértettség, düh, akkor érthető lenne.

43F

2021. szept. 29. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Vicc, hogy régen a mindene voltál most meg még csak ennyire sem méltat! Régen is csaj egy nagy kamu volt akkor!
2021. szept. 29. 11:03
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát,amúgy tényleg nagyon felnézett rám,most kb lenéz. De többen mondogatták más lett,ki van fordulva magából.És tényleg békességgel mentünk szét,szóvaligen,nem értem,szerelmes gondolom még az újba
2021. szept. 29. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
71%

Ez nem ennyire egyszerű, írok egy példát.

Ha jóval fiatalabb nálad a nő és régen voltatok együtt, azóta sok víz lefolyt a Dunán.Azóta már biztos többet tapasztalt az életben és lehet azóta nem úgy értelmez sok eseményt, hogy ti jól megvoltatok.Gondolok ez alatt arra, hogy pl én is 5-10 év távlatából jól látom már, hogy egy akkor nálam idősebb személy hogy bánt velem, kihasznált.Akkoriban volt bennem sérelem, de nem éreztem egyiket sem akkora problémának.Így visszatekintve viszont rossz belegondolni, főleg, hogy tudom ez a személy pontosan tudta azt, hogy mit művel, szándékosan csinálta.Ennek ellenére ő nem úgy érzi, hogy rosszul bánt volna velem.Bocs, de az ilyen embereknek én sem akarok köszönni.

2021. szept. 29. 12:42
 8/8 A kérdező kommentje:

Amit le írtál teljes rendben van.

De épp ez,hogy még kihasználás se volt,a hangom nem emeltem fel. Sőt inkább támogatni igyekeztem az életét,kényelmét.

Szülei mindent láttak szinte barátnői rokonai se értik nagyon,ha rossz lettem volna akkor egyik se tart velem egy szinten kapcsolatot,hogy szia hogy vagy stb

2021. szept. 29. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!