Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Volt olyan kapcsolatod ahol a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan kapcsolatod ahol a másik nem hitte el hogy szakítani akarsz?

Figyelt kérdés
Vagy te nem tartottál ki a döntésed mellett és csak 2x vagy többször sikerült kimondani..
2023. aug. 27. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen és nem engedett el.

A végén elhittem, hogy szeret azért már maradtam. Nem próbálkoztam tovább a szakítással.

A végén ő dobott ki, mert nem úgy cselekedtem ahogyan az ő elvárta volna egy élethelyzetben.

Ekkora viszont már én kötöttem hozzá. De én nem tartottam vissza.

Azonnal lett új pasija akivel még akkor kezdett el ismerkedni mikor még együtt voltunk.

Miután kidobott az új pasinak a farkáról beszélt, hogy milyen volt neki kiverni és le szopni, 5 nappal a szakításunk után.

2023. aug. 27. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én az exemmel azt hittem, hogy szakítottam, elment a közös lakásból, nem otthon aludt. Aztán másnap délután úgy adta elő, hogy nem is szakítás volt. Elég szar volt újra szakítani vele
2023. aug. 27. 19:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Normálisan közöltem, erre nem hitte el. Lehet, üvölteni kellett volna, vagy nem tudom, hogyan szakított vele a többi exe. Ebből nyilvánvalóan nem értett. Amikor egy hét múlva elmondtam újra, még ő volt vérig sértve.
2023. aug. 27. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk... én nem hittem el,hogy szaktani akar :)
2023. aug. 28. 02:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt. Rendőrségi ügy lett belőle, mert annyira nem értette, hogy tovább írkált, virágot küldött, stb.
2023. szept. 2. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!