Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Letiltott, majd kivett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltott, majd kivett a tiltásból, de nem jelölt vissza a facen, így én megpróbáltam tovább lépni. 1 év után visszajelölt miután nekem már gyerekem született, és olyan dolgokat oszt meg a facen amik szerelmi csalódásról szólnak stb.Miért teszi ezt?

Figyelt kérdés

Olyan dalokat tett ki a facebook oldalára hogy mostmár elenged, es amik a szakitásról , szerelmi csalódásról szólnak.

Nem reagáltam semmit minderre, ezután kb.1 hónap után megosztotta hogy kapcsolatba van. De tudtam ismerőstöl hogy nincs .

Ezután olyan dalokat osztott meg a történetében amik arról szólnak hogy hiányzik az érintésed stbstb

Nem reagáltam semmit erre sem büszkeségből , viszont ugy erzem hogy hiányzik.

Én nem vagyok normális?

Nagyon fájt ez az egész szakítás akkor, én megpróbáltam tovább lépni es összejött egy édes kisbaba is, viszont a mostani párom elhanyagol, tudom mar én sem csináltam jól.

Megérteni próbálom a miéreket,

Volt már vki hasonló helyzetben?

2023. aug. 25. 08:37
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

18# azután jelölt vissza miután megvolt a kicsi.

Tudott róla ezek szerint.

Miért jelölt be újra es tett olyan dalokat mint aki sajnálja az egészet?

2023. aug. 25. 12:43
 22/41 anonim ***** válasza:
Ezért kellene ráírnod. Így folyton benned lesz a kérdés. Állandóan ezen fogsz kattogni.Vagy tovább tudsz lépni mert lezárod vagy pedig jóra fordul az egész.
2023. aug. 25. 14:14
 23/41 A kérdező kommentje:
Egyébként neki is van gyereke korábbi házasságából, de ö sokkal idősebb 13éves.
2023. aug. 25. 16:44
 24/41 A kérdező kommentje:
kisfiú
2023. aug. 25. 16:44
 25/41 A kérdező kommentje:
A ffi 35eves
2023. aug. 25. 16:46
 26/41 anonim ***** válasza:
85%

most jól értem?

1éve szakítottatok és már egy másik férfitől van babád?

ha igen, akkor én csak a babát sajnálom

bevezethetnének valami törvényt hogy csak egy bizonyos inteligenciaszint felett vállalhassanak az emberek gyereket.

iszonyat ostoba lehetsz ha egy kapcsolatban pár hónap után már belevágtatok a baba projektbe

2023. aug. 28. 09:54
 27/41 anonim ***** válasza:
0%
Nemtom miért vagytok ilyenek, tudjátok h a nők kurvára nem logikusak sztem teljesen logikus amit tett-egy nőhöz képest- tehát kurvára nem az xD
2023. aug. 28. 16:13
 28/41 anonim ***** válasza:
79%

"Nem reagáltam semmit minderre, ezután kb.1 hónap után megosztotta hogy kapcsolatba van. De tudtam ismerőstöl hogy nincs ."

A) Az ismerős nem jól tudja,van párja csak távkapcsolatban vannak,vagy olyannyira szerelmes, hogy ha két napot nem látja már hiányzik neki. Vagyis a párjának küldi a dalokat.

B) Az ismerős igazat mondott, de mivelhogy szerelmes az exbe neki küldi a dalokat.

C) Szereti a szerelmes dalokat és ennyi.

D) Téged hülyére szed, hogy szexeljen veled míg meg nem un ismét.

Tehát mindenképp szarul jársz.

Nem szeret a párod? Te se szereted, VISZONT az exet se igazából csak mivel rossz a jelenlegi kapcsolat ezért ő benne látod a kiutat, mint mentőöv szerepel az életedben.

Mi lenne hogyha az execske helyett a kisbabával foglalkoznál és azzal, hogy helyrehozd a kapcsolatod?

Egyedülálló anya akarsz lenni? Ha az a célod szakíts/válj el, írj az exnek, hogy megdugatnád magadat szívesen vele újra és kész. Majd ha dob, akkor keress újabb férfit, aki szintén kirak és így tovább, míg TALÁN(!!!) találsz olyan egyedet, aki beléd szeret, elfogad gyerekestül, persze szereti, mint a saját gyermekét és elviseli, hogy a jelenlegi párod képben lesz,mint a gyereked apja (ha addig nem csináltatod fel magad több személy által és több kölyök lesz más férfiaktól)!

Szívesen. (:

2023. aug. 29. 00:34
 29/41 anonim ***** válasza:
61%
Utálom ezt a tiltogatast. Nekem is sokszor tanácsolták, hogy tiltsam le azt, akiért kivoltam, de miért tiltanek le valakit, akit szerettem? Ez szánalmas. Az életem része volt.
2023. szept. 2. 23:40
 30/41 anonim ***** válasza:

26 es a többiek

Ismeretlenül leirom a sztori egy reszet de ugyis jonnek a jobbnál jobb kommentek, sajnos ilyen itelketőek vagytok.

Az ex szeretőm volt sorry csak nem akartam hogy mindennek lehordjatok.

En egy olyan kapcsolatban voltam/vagyok ahol a ferjem bántott (pofon), de úgy voltam nevelve hogy megbocsassak stb azt gondoltam hogy egy nő akkor jó ha megbocsájtó , hisz anyamtol is ezt láttam.

Amikor lent voltam az eletbe jott ez a srác aki most ex- ö nagyon jó volt hozzám, velem.

De nem váltam el mert mit mond az apám mint mondanak az ismerősök hogy én vagyok a rossz, mert a ferjem milyen jó ember . Pedig nem tudták, nem akartam kiteregetni a szennyest hogy nem is mindig olyan fényes a kapcsolatunk.

1x felhoztam a témát hogy mást szeretek es váljunk de csak nagyobb baj lett az egészből, fenyegetések stb. akkor nem volt meg az anyagi stabilitásom hogy lépjek, igy nem léptem.

A srác majd tiltott, ami után ugy tűnt ujra happy minden othon, a férjemnek fontos vagyok stb. es rábeszélt mennyire jó lenne egy gyerek. Pár hó után az első próbálkozás után összejött a gyerek.

Majd a folytatást leirtam fennebb..

2023. szept. 3. 16:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!