Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Letiltott, majd kivett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letiltott, majd kivett a tiltásból, de nem jelölt vissza a facen, így én megpróbáltam tovább lépni. 1 év után visszajelölt miután nekem már gyerekem született, és olyan dolgokat oszt meg a facen amik szerelmi csalódásról szólnak stb.Miért teszi ezt?

Figyelt kérdés

Olyan dalokat tett ki a facebook oldalára hogy mostmár elenged, es amik a szakitásról , szerelmi csalódásról szólnak.

Nem reagáltam semmit minderre, ezután kb.1 hónap után megosztotta hogy kapcsolatba van. De tudtam ismerőstöl hogy nincs .

Ezután olyan dalokat osztott meg a történetében amik arról szólnak hogy hiányzik az érintésed stbstb

Nem reagáltam semmit erre sem büszkeségből , viszont ugy erzem hogy hiányzik.

Én nem vagyok normális?

Nagyon fájt ez az egész szakítás akkor, én megpróbáltam tovább lépni es összejött egy édes kisbaba is, viszont a mostani párom elhanyagol, tudom mar én sem csináltam jól.

Megérteni próbálom a miéreket,

Volt már vki hasonló helyzetben?

2023. aug. 25. 08:37
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
8 erre gondoltam én is , de nem akarok gyerekes lenni.
2023. aug. 25. 09:27
 12/41 A kérdező kommentje:
8 ugy érzem nem akarom tiltani.
2023. aug. 25. 09:28
 13/41 A kérdező kommentje:
10 nem tudom ezek után mit irhatnék
2023. aug. 25. 09:34
 14/41 anonim ***** válasza:
87%
Szakitottatok, egyszer mar letiltott. Vege. Ebbol mar semmi jo nem lehet. Tovabb leptel. Mentsd es epitsd az eletedet, ne nezz hatra.
2023. aug. 25. 09:37
 15/41 anonim ***** válasza:
91%

Jól értem, hogy nagyjából egy év alatt te olyannyira továbbléptél, hogy neked nemcsak új párod lett, hanem még gyereked is, és most megint az exeden pörögsz?

Nem, haosnló helyzetben nem voltam még, de az eddig "jól átgondolt" életvezetési döntéseid okán javasolnám, hogy kapcsold ki a facebookot, és koncentrálj a babádra ahelyett, hogy egyik pasitól a másikig cikáznak a gondolataid, és gyártod az elméleteidet. Mivel időgéped nincs, koncentrálj a jelenedre, meg a jövődre; már nemcsak a saját életedért vagy felelős, most nem a te szíved, meg a viszkető muffod az első,azt a hajó akkor elment, amikor mástól kihordtál egy gyereket!

2023. aug. 25. 09:59
 16/41 anonim ***** válasza:
19%

15 en azért tudom milyen az amikor egyedül csinálsz mindent a gyerek körül es nincs semmilyen segítséged.

Ugy látszik te ilyen nehézségbe nem voltál.

Kérdező tegyél ki te is hasonló torteneteket és meglátod ö reagál rá vmit vagy sem?

2023. aug. 25. 10:12
 17/41 anonim ***** válasza:
90%
"azért tudom milyen az amikor egyedül csinálsz mindent a gyerek körül es nincs semmilyen segítséged." Pont ezért nem kellene más pasin pörögnie az agyának egész nap, és elméletekbe ringatnia magát, mert ha a mostani kiváló választása (a gyerek apja) ne idő előtt - mielőtt anyuka tenné- bedobja a törölközőt, akkor még anyagilag is kűzdhet egyedül.
2023. aug. 25. 10:33
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt: nem biztos, hogy más babájával a karján az ex ténylegesen is vissza akarná kapni ennek minden velejárójával, szóval csak ésszel!
2023. aug. 25. 10:34
 19/41 anonim ***** válasza:
37%

18 pont ezért irtam amit.. es ezek szerint jó tanácsot írtam miért pontoztatok le?

Hogy tegyen ki történeteket es meglatja reagál ra vmit az ex vagy sem .

17#re válaszolva.

A kérdező lehet jobban járna, sőt mint egy olyan kapcsolatban ahol a ffi lesz@rja.

Ennek a kapcsolatnak se látom sok értelmét

2023. aug. 25. 10:49
 20/41 A kérdező kommentje:
Oké, elrontottam tudom akkor már esélyem sincs az életben?
2023. aug. 25. 11:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!