Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott, majd kivett a tiltásból, de nem jelölt vissza a facen, így én megpróbáltam tovább lépni. 1 év után visszajelölt miután nekem már gyerekem született, és olyan dolgokat oszt meg a facen amik szerelmi csalódásról szólnak stb.Miért teszi ezt?
Olyan dalokat tett ki a facebook oldalára hogy mostmár elenged, es amik a szakitásról , szerelmi csalódásról szólnak.
Nem reagáltam semmit minderre, ezután kb.1 hónap után megosztotta hogy kapcsolatba van. De tudtam ismerőstöl hogy nincs .
Ezután olyan dalokat osztott meg a történetében amik arról szólnak hogy hiányzik az érintésed stbstb
Nem reagáltam semmit erre sem büszkeségből , viszont ugy erzem hogy hiányzik.
Én nem vagyok normális?
Nagyon fájt ez az egész szakítás akkor, én megpróbáltam tovább lépni es összejött egy édes kisbaba is, viszont a mostani párom elhanyagol, tudom mar én sem csináltam jól.
Megérteni próbálom a miéreket,
Volt már vki hasonló helyzetben?
Jól értem, hogy nagyjából egy év alatt te olyannyira továbbléptél, hogy neked nemcsak új párod lett, hanem még gyereked is, és most megint az exeden pörögsz?
Nem, haosnló helyzetben nem voltam még, de az eddig "jól átgondolt" életvezetési döntéseid okán javasolnám, hogy kapcsold ki a facebookot, és koncentrálj a babádra ahelyett, hogy egyik pasitól a másikig cikáznak a gondolataid, és gyártod az elméleteidet. Mivel időgéped nincs, koncentrálj a jelenedre, meg a jövődre; már nemcsak a saját életedért vagy felelős, most nem a te szíved, meg a viszkető muffod az első,azt a hajó akkor elment, amikor mástól kihordtál egy gyereket!
15 en azért tudom milyen az amikor egyedül csinálsz mindent a gyerek körül es nincs semmilyen segítséged.
Ugy látszik te ilyen nehézségbe nem voltál.
Kérdező tegyél ki te is hasonló torteneteket és meglátod ö reagál rá vmit vagy sem?
18 pont ezért irtam amit.. es ezek szerint jó tanácsot írtam miért pontoztatok le?
Hogy tegyen ki történeteket es meglatja reagál ra vmit az ex vagy sem .
17#re válaszolva.
A kérdező lehet jobban járna, sőt mint egy olyan kapcsolatban ahol a ffi lesz@rja.
Ennek a kapcsolatnak se látom sok értelmét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!