Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt anyós jelölt írt üzenetet egyiknap,hogy sokat emlegetnek a lányával,ezt 1 év után közli,de ezzel most az a célja nehogy is bárki más legyen lánya helyett?
Lánya akart szakítani, elfogadtam.Össze is jött egy sráccal,akit nem rég dobott( ezt meg maga a lány közölte velem) majd vissza fogadta most . Erre a napokban anyukája felköszöntött,és akkor jöttek is a dolgok,hogy jó értelembe otthon a családjukba sokszor téma vagyok.
Ez szép meg jó.
Tudom a közösségi médiáknak nem szabad nagyon hinni,mint a valóság,de mintha arra mennének néha érzésem szerint,nehogy bárkivel(legalább is hosszú távon) össze jöjjek.
Az igaz nagyon szerettem őt,meg szerintem engem is elfogadtak,de azért eltelt annyi idő,hogy nincs bennem se jó se rossz érzés vele kapcsolatban :/
És néha napján a lánya is felkeres,csak úgy hogy reggel épp hol látott meg.
Nagyívben elkerülöm az olyanokat, akik nem tudják mit, vagy kit akarnak és nincsenek tisztában a saját érzéseikben. Szerintem te is tedd ezt!
Meg legyen már tartásod, egyszer már kidobtak, nehogy visszamenj ilyenhez, mondván nincs ló, jó lesz a szamár is.
Se az exnek, se a családjának nem reagálnék.
Ha vége, akkor nincs helye az ismerősök közt.
Pont ezért, hogy ilyen dolgot ki lehessen küszöbölni.. Most meg itt rágódsz. Ha nem tudna írni, letiltanád, akkor most nem is kellene rágódnod.
Szakított veled, akkor mit foglalkoznál vele.
Meg is tettem most.
Valamilyen szinten a napomból rá ment pár óra kattogás ez miatt :/.
Tényleg nemtudom mi értelme volt.De megfogadom a tanácsokat,véleményeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!