Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letiltott, majd kivett a tiltásból, de nem jelölt vissza a facen, így én megpróbáltam tovább lépni. 1 év után visszajelölt miután nekem már gyerekem született, és olyan dolgokat oszt meg a facen amik szerelmi csalódásról szólnak stb.Miért teszi ezt?
Olyan dalokat tett ki a facebook oldalára hogy mostmár elenged, es amik a szakitásról , szerelmi csalódásról szólnak.
Nem reagáltam semmit minderre, ezután kb.1 hónap után megosztotta hogy kapcsolatba van. De tudtam ismerőstöl hogy nincs .
Ezután olyan dalokat osztott meg a történetében amik arról szólnak hogy hiányzik az érintésed stbstb
Nem reagáltam semmit erre sem büszkeségből , viszont ugy erzem hogy hiányzik.
Én nem vagyok normális?
Nagyon fájt ez az egész szakítás akkor, én megpróbáltam tovább lépni es összejött egy édes kisbaba is, viszont a mostani párom elhanyagol, tudom mar én sem csináltam jól.
Megérteni próbálom a miéreket,
Volt már vki hasonló helyzetben?
Akkor úgy ereztem tovabbléptem.
Es elakartam engedni, ugy ereztem ez is sikerült.
De a mostani párom elhanyagol engem es a kicsit is.
Abban a pillanatban, amint picit elhanyagol a párod, az exed Facebook oldalát nézed?
Igen, te vagy a nem normális. Tiltsd le az exed, nem véletlenül ex. Koncentrálj az új kapcsolatra és babára.
3as 💯%, mert az ismerősom is mondta es kimaradt hogy az ex is egyszer rám irt, akkor amikor visszajeloltem .
Nyilván nem egyből fogadtam el ismerősnek a facen, de amikor megtettem ramirt.
Amire nem válaszoltam csak egy köszit és ennyi
7 ismerem.
Egyszerűen tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!