Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex visszaszerzése, ha barátja van?
Figyelt kérdés
Rájöttem hogy nekem ő kell de későn, mert közben lett egy barátja. Azt nem tudom eldönteni, hogy messengeren faggassam hogy mennyire komoly, és úgymond mennyi esélyem lehet nála újra, vagy hívjam ki és élőben faggassam, beszélgessek vele. Mert ha messengeren kiderülne hogy nincs esély úgymond, akkor felesleges egy élő tali. Ha viszont van élő tali nem csak messengeren keresztűl derűl ki, akkor lehet hogy már a személyemmel is úgymond tudok hatni valamennyire. Ti melyiket választanátok, vagy mit gondoltok? :( F/322023. aug. 24. 09:17
31/38 anonim válasza:
Na kérdező, miért nem válaszolsz?
32/38 A kérdező kommentje:
Áh, annyira kilátástalannak érzem :((( teljesen elvagyok keseredve
2023. aug. 26. 22:28
34/38 anonim válasza:
kicsit szomorú vagyok hogy egy exes kérdésre írtak 50 választ... én meg a tanulmányi problémás kérdésemre kaptam 3 nap alatt 2 őt :/
csakhát.. ez esélytelen, az én helyzetem meg nem teljesen.
35/38 anonim válasza:
17,20
A saját sikertelenséged avagy a baráti körödet nem lehet rá húzni egy egész nemre. Ne legyél már ennyire gyerekes, basszus..
36/38 anonim válasza:
Magyarul éretlen hülyegyerekként viselkedtél, és most is úgy viselkedsz. Kellenél a francnak. Nőjjél fel egy kapcsolathoz előbb.
37/38 anonim válasza:
5 év után másznál vissza amikor te dobtad? Ha 5 hónap után mentél volna, arra is azt mondanám, hogy nevetséges, na de 5 ÉV? Ennyi idő alatt lediplomázol, szülsz 3 gyereket, Felépítesz egy házat… és azt gondolod bármennyi esélyed van? Eddig mi a fakkot csináltál? Érdekes csak akkor jut eszedbe amikor már boldog mással, mert csak az egodat zavarja, de ugyanúgy szarsz rá amúgy ahogy 5 évig tetted. Ilyen sok idő után már a kutya nem emlékszik rád, csak arra hogy elhagytad. Írj csak neki, barátokkal had legyen min hangosan röhögniük, ha egyáltalán komoly ez a kérdés…XDDDDD
38/38 anonim válasza:
Ird le a részleteket mert ha tudjuk hogy miért, például költözés, kilfold , anyagiak , vmi lehetett ami miatt nem igazán tudtatok megbeszelni a dolgokat.
A reszleteket ird le akár priviben, lehet megertelek hisz most semmit sem tudunk, így nyilvan azt gondoljuk amit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!