Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza az exem?
Nagyon hiányzik és együtt képzeltük el a jövőnket... Vasárnap este szakítottunk, mert azt mondta, hogy "nekem most nem kell kapcsolat"
Mit csináljak? Tényleg nagyon hiányzik.. És nagyon szeretem.
Ő már nem szeret, nincs értelme visszaszerezni.
Nehéz szakasz következik most, ne nyújtsd el jobban mint amennyire muszáj. Sajnálom, tarts ki.
Tedd túl magad rajta. Ha ezek után ráírsz, csak lemész csicskába, és mégrosszabbul fogod érezni magadat.
Szerintem egyébként egyetlen módja lehet az ex visszaszerzésének: ha szakítás után le se szarod, boldogan éled az életedet, és ez valamilyen formában (pl közösségi médián látja a fotóidat az utazásaidról) visszajut hozzá. Ilyenkor elindulhat benne, hogy de hülye volt, hogy egy ilyen jó partit eldobott. Az más kérdés, hogy szerintem ha egy kapcsolat véget ért, azt már soha nem érdemes újrakezdeni.
Illetve mégegyszer leírom a jó tanácsot: soha többet ne keresd (illetve tiltsd le mindenhol + teloszám törlés)
Ugyanazt tudom mondani mint a hármas. Ha most megpróbálsz újra udvarolni, kedveskedni azzal csak megalázod magad. Jó eséllyel már nem szeret, de azért nem ártana tudni hogy miért nem?
Egyébként ha van még esélyed egyáltalán, akkor legfeljebb úgy ha nem keresed és magától jön rá, hogy talán nem kellett volna szétmenni.
Ez a nem akar kapcsolatot duma ismerős. Vagy haverozni akar vagy minden csaj megdöngentni aki hajlandóságot mutat rá vagy mind a kettőt.
Persze hiányzik, meg még érzel iránta, de inkább adj magatoknak időt és ne vesd el annak a lehetőségét, hogy találkozol valakivel akivel tényleg egy irányba akartok haladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!