Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni, hogy vissza szerezzem a párom?
Több mint egy éve voltunk együtt.
Elég siralmas életvitelt élt, rengeteg csalódáson, bántalmazáson (ex barátnő) ment keresztül, amiből sikerült kihúznom. Tökéletesek voltunk együtt. Én picit zarkozottabb felfogású vagyok, ő pedig nagyon nyitott. Én hoztam helyre az életét, miattam lett bejelentett munkahelye, normálisabb élete. Össze is költöztünk, nagyon szerettük egymást, bár a sok stresszt én nem tudtam kezelni és levezetni, sokszor bántottam, nyilván nem direkt, de így jött ki. A saját hibáit sosem ismerte el, nem kért bocsánatot. Neki a munkan kívül nem volt tennivalója, én 2 munkahely mellett vittem a háztartást, mindig igyekeztem meglepni, sütni neki, programot szervezni. Ő a tenyerén hordozott, elmondhatatlanul boldoggá tett.
Adódott egy családi ház a szüleimen keresztül, nekünk. Abban kellett segítenie, hogy fizikai munkával helyre kellett tenni, mind ezt 10-12ora munka mellett. Elfáradt. Türelmetlen voltam vele, mert házasságot tervezett, gyereket velem, de nem vállaltam, mivel 10-12órában vendéglátózik garantált bérminimumért, nem akartam magamra maradni gyerekkel. Impulzív, kellett neki hogy menjen szórakozni, csak akkor tettem megjegyzést erre, ha én készültem neki, vártam haza de mást tervezett és nem szólt. Sokszor engem kerestek meg a barátai, hogy van e kedvünk menni, én pedig unszoltam hogy menjen, de nem akart. Rengeteg alkalmat teremtett, hogy kidobjam, de úgy voltam hogy megoldjuk, hiszen szeretem. Kommunikálni nem sikerült neki, nem mondta el ha baj van, így nem tudtam róla. Állítása szerint nem értékeltem mindazt, amit kaptam tőle, de bizonyítékom is van rá, hogy mennyiszer köszöntem meg neki mindent, és adtam hálát mindenért. Pénteken rózsát hozott, vasárnap majuskosarat kaptam, kedden együtt ebédelünk, programoztunk, volt intim együttlét. Szerdán tortát sütöttem neki, vártam haza, majd kijelentette hogy megy a haverokkal, én pedig pofára estem mert vártam haza és készültem. Nem tetszett, hangot is adtam neki. Másnap szakított velem azzal az indokkal, hogy nem vagyunk egymáshoz valók, jelzett ha baj van de nem vettem észre. Én hazakoltoztem. Próbáltam vele beszélni de hajthatatlan volt, viszont folyamatosan zokogott.
Tudni kell hogy január óta volt egy költözés, kiderült egy közel 500 ezer forintos NAV tartozása, egy pár hónapos tb tartozása, és egy be nem teljesült várandósság.
Egyszerre a nyakába szakadhatott az élet, vagy most ebből mit kellene leszűrnöm? Én tudom hogy az én agyi bajaimat is meg lehet oldani, tudnánm együttműködni, tisztában vagyok a hibaimmal és dolgozom rajtuk. Szeretném, ha bízna bennem annyira,hogy megmutathassam mennyire jók vagyunk együtt. Egyelőre időt hagyok neki. Valaki tud tanácsot adni, hogy most mi történhetett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!