Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Rosszul érzem magam, hogy így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul érzem magam, hogy így bántam az exemmel. Szerintetek rosszul cselekedtem?

Figyelt kérdés
2 hete találkoztunk utoljára. Visszaadtunk egymásnak pár cuccot. Nem akartam vele beszélni. A kapcsolat alatt végig hazudott nekem és kijátszott (nem megcsalás). Csak cuccot cseréltünk és mentünk haza. Láttam rajta, hogy beszélni akart volna velem. Bocsànatot kérni és érdeklődni, hogy mi van velem. De semmi kedvem nem volt ehhez. Azóta is ezen ràgódók. Hazudott nekem, de én nem szoktam ilyen lenni. Rosszul érzem magam, hogy ennyire leszartam őt. Szerintetek jól cselekedtem vagy gyerekes volt így viselkedni?
2023. aug. 22. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az exed.

Minden szöveg akár jó akár rossz csak nehezítene a helyzeten. Jobb lezárni. És egy haver-exnek pedig nincs értelme.

egyrészről nem tudnál másra koncentrálni, nem tudnál túllépni rajta, és ha új társad lenne ha nem is mondaná k*úrvára zavarná.

2023. aug. 22. 11:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ő is leszart téged, ideje, hogy te is leszard.
2023. aug. 22. 11:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hibatlanul viselkedtel.
2023. aug. 22. 14:24
 4/5 anonim ***** válasza:
A továbblépésnek ez a legjobb módja.
2023. aug. 22. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Rendben volt minden amit tettél.

Majd évek múlva kérhet bocsánatot ha akkor is akar akkor tényleg van rá esély hogy talán sajnálja.

Én is csak ezt engednem.

2023. aug. 25. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!