Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul cselekedtem? Ti mit csináltatok volna?
Figyelt kérdés
A párom nagyon sokszor nem jön haza napokig, nem tudok róla semmit és arra fogja, hogy a haverjaival bulizik. Nekem ez gyanús volt, így amikor nem volt a szobában az egyik nap megnéztem az üzeneteit és láttam, hogy más nőkkel beszél szexuális dolgokról és találkozókról. Ezt viszont nem hozhattam fel, mert akkor én lettem volna a rossz, hogy a privát üzeneteit olvasgatom. A hétvégén is elment bulizni és nem tudtam róla semmit. Nagyon zavart és bántott, amikor rájöttem, hogy megcsal. Ezért mikor itthon ültem egyedül ráírtam az egyik régi ismerősömre, hogy találkozzunk. Buliztunk egy jót és csókolóztunk, de szex nem volt. Másnap is találkoztam a fiúval, csók volt, tovább nem mentem, nem tudtam volna ezt megtenni és lelkiismeret furdalásom is volt. Mikor a párom hazajött egy kicsit rosszul éreztem magam, hiszen konkrétan én is megcsaltam, azonban jó érzés fogott el, hogy nem csak én vagyok megcsalva. Sokkal jobban érzem magam, és már nem is érdekel, hogy a párom kivel van és mit csinál..27/nő
Szerintem ilyen körülmények mellett bőven belefér az, amit csináltál, viszont legyél kicsit határozottabb.
2018. okt. 4. 13:05
2/27 anonim válasza:
Gratulálok, hogy ahelyett, hogy értelmes, korrekt ember módjára otthagytad volna ezt a hazug alakot, inkább lesüllyedtél a szintjére. Megérdemlitek egymást, remélem sokáig együtt maradtok, addig is elkerülitek a normális embereket.
2018. okt. 4. 13:06
3/27 anonim válasza:
Én simám szembesítettem volna ezekkel az üzenetekkel. Akinek van pofája megcsalni és a képembe hazudik,meg napokra eltünik,az ne háborogjon,ha nyomozok utána. Ki is rúgtam volna már rég. Te mit gondolsz,mi értelme van a kapcsolatodnak? Nulla szeretet,nulla tisztelet...szeretsz szenvedni,vagy mi?
2018. okt. 4. 13:09
4/27 anonim válasza:
"Sokkal jobban érzem magam, és már nem is érdekel, hogy a párom kivel van és mit csinál.."
Akkor minek is vagy még vele?
Egyébként lesüllyedtél az ő szintjére, így nem vagy tőle különb.Nem visszacsalni kellett volna, hanem kihajítani a francba.A helyzet ugyanaz maradt, mint volt.Megoldás nem született.
2018. okt. 4. 13:10
5/27 anonim válasza:
Ami engem illet egy ilyen helyzetben nem azon gondolkodnék, hogy hogyan "adjam vissza" a másiknak a megcsalást, hanem sokkal inkább azon, hogy mit keresek egy olyan ember mellett, aki folyamatosan a szemembe hazudik.
Jó, leehet, hogy én is visszaadnám. Mert emberből vagyok. Aztán viszont elhagynám a francba, mert sokkal többet érek annál, hogy egy állandó, otthoni játékszer legyek olyan alkalmakra, amikor nem adódik valaki más éppen.
2018. okt. 4. 13:11
6/27 anonim válasza:
Persze, jól tetted, hogy lealacsonyodtál a szintjére.
2018. okt. 4. 13:22
7/27 anonim válasza:
Mindketten gázak vagytok. Mi értelme van egy ilyen kapcsolatnak?
2018. okt. 4. 13:27
8/27 anonim válasza:
Nagyon buta nő vagy! Ahelyett hogy okosan próbáltad volna megoldani a helyzetet, becsábítottál magadnak egy szerencsétlen srácot is pluszban. Végülis így már hármasban is mehetne köztetek egy jó kör, gondolom még az is belefér nálatok.....
2018. okt. 4. 13:37
9/27 anonim válasza:
Jó nagy hülyeség volt. Szembesíteni kellett volna, ha pedig pampog, hogy milyen alapon kutakodsz, akkor az asztalra csapni, hogy alapos gyanú alapján, viszont a kérdés az, hogy mit kíván tenni a kialakul helyzettel. Ha duzzogni akar, mehet a búsba, ha félremenni szintén, ha még akarja oldani, arról lehet ESETLEG tárgyalni őszinte bocsánatkérés után.
32/f
2018. okt. 4. 13:37
10/27 anonim válasza:
Ott hagytam volna megnyitva az ominózus üzeneteket, összepakoltam volba a cuccom, és nem lettem volna ott mire hazaér a pasi. Kulcs a postaládába, törlés és tiltás minden elérhetőségemen. Szerintem ez lett volna az elegáns megoldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!