Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul cselekedtem? Ti mit csináltatok volna?
Hasonló helyzetben csak összepakoltam és nyom nélkül eltűntem, mire az exem hazaért. Nem volt sok cuccom, csak ruhàk és könyvek. Másnap számít is cseréltem.
Állítólag hetekig nem tudta kiheverni, hogy így otthagytam. Hát bakker...miért is nem volt otthon este tízkor se?
A legstresszmentesebb megoldás pusztán amiatt kimondani a szakítást, hogy nem is veled él, nem is érdekli a kapcsolatotok.
De ha már szükséged volt a bizonyítékra, hogy miket csinál meg veled, akkor bizony nem helytelen kiderítened ezt, hiszen a TE kapcsolatodról van szó, amiben ő nem egy külön ember, hanem egy olyan ember, akivel szemben JOGOD van tudni, hogy párkapcsolati szempontból miket tesz, hányadán állsz vele.
ez lett volna a második szint, ahol megbizonyosodván letehettél volna a vele való további vergődésről, és becsomagolt bőrönddel reagálhattál volna.
13+
Jaigen, és pl. az indiai kultúrában ilyenkor a feleség a férfi szüleinél reklamál, hogy nem készítették fel a férfit a házasságra.
Nálunk is el kéne terjedjen, hogy ilyenkor nem a nő jár az összes pénzét elköltve évekig vagy évtizedekig terápiákra meg vajákolásokra, hogy mért történt vele ilyen, és vajon mi játszódik le a "férfi" fejében, aki nem hajlandó a nővel kapcsolatos érzéseit, gondolatait, terveit megosztani vele, hanem az otthagyott férfiak járjanak magyarázatért ugyanezekre a helyekre.
Ez mi?! Benne se maradtam volna ebben a kapcsolatban. Utána küldtem volna a pasinak egy üzenetet, hogy jó bulikázást, tudok a nőügyeiről, és a viszont nem látásra.
30N
Kezdem ott, hogy nem jön haza napokig, semmit nem tudsz róla...ennek ellenére szerinted ő a párod. Hát elárulom, nem az. Neki nem jelentesz semmit, jó, hogy vagy mert van hová hazajönni ahol viszonlag kényelem várja. Erre vagy jó.
Amit tettél nem helyeslem de megértem. Van sajnos szituáció amikor az ember eljut oda, hogy olyat tegyen amit külömben nem kíván, nincs ínyére. Viszont itt e helyzet kialakulásában neked is jókora részed van mert ezt már rég be kellett volna fejezni, akkor nem jutott volna ide. Mert ehhez is két ember kellett. ( a többi nőt most nem számítom)
És a telefonos dologban sem adok igazat, én megvártam volna őt a nyitott telefonnal és üzenetekkel. Aztán próbáljon még ő támadni, hogy belenéztem. Bár igyis ugyis kidobtam volna de legalább tudná, hogy nem lehet örökké orromnál fogva vezetni.
Elég gerinctelen vagy, már ne haragudj!
Inkább tetted volna azt, amit a kulcsos kommentelő írt, hogy laptop nyitva marad, kulcs postaládába és mész a francba.
Igen, rosszul cselekedtél. Ha napokra eltűnik, megcsal, és ezt biztosan tudom, egyik nap, mikor elmarad, vagy mikorra szabadnapot veszek ki, zárat cseréltettem volna, a cuccait össze, át a szüleihez, haverjához, bárkihez. Hozzám többet haza nem jönne, az biztos.
Utána lehet pasiznék, mint az őrült, ha épp ebbe fordul a bánatos, csalódások, de előtte egyértelműen lezárom ezt a mérgező, kapcsolatnak csúfolt valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!