Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul cselekedtem? Ti mit csináltatok volna?
Figyelt kérdés
A párom nagyon sokszor nem jön haza napokig, nem tudok róla semmit és arra fogja, hogy a haverjaival bulizik. Nekem ez gyanús volt, így amikor nem volt a szobában az egyik nap megnéztem az üzeneteit és láttam, hogy más nőkkel beszél szexuális dolgokról és találkozókról. Ezt viszont nem hozhattam fel, mert akkor én lettem volna a rossz, hogy a privát üzeneteit olvasgatom. A hétvégén is elment bulizni és nem tudtam róla semmit. Nagyon zavart és bántott, amikor rájöttem, hogy megcsal. Ezért mikor itthon ültem egyedül ráírtam az egyik régi ismerősömre, hogy találkozzunk. Buliztunk egy jót és csókolóztunk, de szex nem volt. Másnap is találkoztam a fiúval, csók volt, tovább nem mentem, nem tudtam volna ezt megtenni és lelkiismeret furdalásom is volt. Mikor a párom hazajött egy kicsit rosszul éreztem magam, hiszen konkrétan én is megcsaltam, azonban jó érzés fogott el, hogy nem csak én vagyok megcsalva. Sokkal jobban érzem magam, és már nem is érdekel, hogy a párom kivel van és mit csinál..27/nő2018. okt. 4. 13:04
21/27 A kérdező kommentje:
Ezt sajnos elég nehéz megcsinálnom. Nála élek és jelenleg munkát keresek...
2018. okt. 4. 20:04
22/27 anonim válasza:
Nagyon jol tetted,mindenkit csalni kell.
23/27 anonim válasza:
Nincs barátnőd, akinél csövezhetnél egy ideig? Nem azért, de ha nagyon akarnál, ilyen helyzetben el tudsz menni boltba eladónak vagy bármi kuli melót végezni, ideiglenes jelleggel.
24/27 anonim válasza:
A kapcsolat előtt is laktál valahol, nem hozzá pottyantál az égből....
25/27 A kérdező kommentje:
A barátom Németországba költözött és kijöttem hozzá. Senkit nem ismerek itt..amint találok valami munkát elköltözöm tőle
2018. okt. 5. 01:25
26/27 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy nem ismersz senkit, a fiú ismerősöddel egyből tudtál bulizgatni..
27/27 A kérdező kommentje:
Ja igen bocsi, 1 embert ismerek, aki nem fog befogadni csak mert szépen mosolygok.
2018. okt. 5. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!