Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erről mi a véleményetek? Rosszul cselekedtem?
Párommal másfél éve vagyok egyedütt, de még nem költöztünk össze, semmi extra nincs a kapcsolatunkba, mivel én még ahoz fiatalnak gondolom magam.
Az "anyósomat" nagyon zavarja az, hogy én létezek és a kisfiával vagyok, mivel ő az egyetlen gyerekük. Párom könnyen befolyásolható személy, viszonylag, általában a rosszabbik irányba terelődik. Péntek, szombat egész nap itt volt és dolgozott velem a műhelybe, aztán segített fát vágni, pakolni, hordani, az éjszakát is utt töltötte. Az apukája folyamatosan hívogatta, hogy menjen már haza, mert lekell valamit venni a padlásról. Már anniyszor hívta, annyiszor leterelte, hogy dolga van. Mondtam neki, menjen haza aztán mindenki lenyugszik. Otthon volt 20 perc helyett 1 órát. Nem szóltam érte semmit, mert legyen. De amikor vissza jött és elmondta, hogy az anyja lekiabálta, mert itt segít nekem otthon meg nem csinál semmit. (otthon egyedül dolgozna, mert a szülei nem csinálnának semmit.)
Aztán tegnap az anyukája "rosszul lett". Párom kihívta a mentőket és bevitték. Aztán egész este miatta izgult, aztán éjfélkor haza hozták, mert nem volt semmi baja. (így a jó, csak a francnak ez a hattyúk halála)
Párom 2-3 hete kezdett egy új munka helyen, ahova már most nem akart bemenni, mert az "anyukájának" kell segítenie, ha kell neki valami akkor tudjon segíteni. Okés, de az apja is otthon dolgozik, ott van az anyjával. Össze vesztem vele, hogy nagyon felelőtlen nem bemennie, mert nem fogják megtűrni, hogy nem megy dolgozni. Mondtam, hogy ne sis keressen ma engem, mert legyen az anyukájával, nehogy valami legyen, de én gyereket sem szülök neki, mert ha ilyen miatt nem megy dolgozni akkor mi lesz itt később? Én tartsam el egyedül őt meg a gyereket?
Nekem nincs erre szükségem. Kaptam 17 üzenetet, err3 az utolsó az volt, hogy sajnálom, de mostmár mennem kell dolgozni. Aztán képet kaptam, hogy dolgozik.
Gonosz vagyok? Most nyertem egy csatát az anyóssal szembe?
Hibás vagyok? Rossz volt a gondolkodásom?
1# Szerintem a munkához való hozzáállásával nincs gond az anyuka érzelmi zsarolása az ok amiért nem szívesen megy dolgozni mert nagyon szereti és ezt az anyuka úgy gondolom nagyon "szépen" ki is használja...
2# szerintem ha nem lenne a kedves anyuka vagy sikerülne elszakítani tőle a kicsi fiát és a fejébe verni hogy igen ő már nem gyerek hanem felnőtt és "tessék őt is élni hagyni mint engem" akkor szerintem nem lenne gond :)
Én azt javaslom hogy beszélj erről a pároddal mert ha megsértődsz azzal csak falat húzol neki hogy "Eleged van belőle" Pedig nem így van ha jól érzem :) Az anyós érzelmi zsarolása ami frusztrál titeket szóval vagy az anyóssal kell kezdeni valamit vagy meg kell értenie a párodnak hogy az anyja így zsarolja és ha ez így megy tovább az jóhoz sajnos nem vezet. A "kedves" Anyósnak semmi baja nem lesz csak az első 2-3 napon amikor nem éri el a kicsi fiát, szerintem 1 hét után már lehet hogy téged hívna fel hogy had láthassa az ő kicsi fiát és látogassátok meg őket (Ha a kedves após lefocizza az anyóssal) Ha nem sajnos akkor nem valószínű hogy változna a helyzet :( Remélem segítettem. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!