Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit vártatok miután először éreztétek komolyan, hogy szakítani kéne?
Figyelt kérdés
Volt, hogy elbizonytalanodtatok benne?
Együtt/különéléssel
2023. aug. 22. 10:37
2/9 anonim válasza:
Hónapokat. Nehezen engedtem el a kapcsolatot.
3/9 anonim válasza:
kicsit még reménykedtem 2-3 hétig, hogy talán változik a helyzet, igazából nem sok kedvem volt ahhoz, hogy akkor elkezdjük, hogy ez meg az a helyzet, beszélnünk kell stb...szóval a fárasztó részéhez semmi kedvem nem volt, de jött a szombat a hétvége, akkor úgy több idő volt rá, akkor végeztünk.
5/9 anonim válasza:
Amikor szakitani akarsz, de bizonytalalnkodsz, az a sajat onertekelesi problemad manifesztalodasa. Nem bizol magadban, nem bizol a dontesed helyessegeben. Ettol fuggetlenul ha mar felmerul, akkor nyilvan nem alaptalan, hanem megalapozott a dontes. Sokan ott hibaznak, hogy enyhito korulmenyekkel probaljak elrelativizalni a negativ dolgokat. Ne tedd, es akkor tisztabb lesz a kep.
6/9 anonim válasza:
Hát... mikor hogy meg kivel... elég sok múlik sok mindenen. Volt mit utólag is nehéz megfelelően látni.
7/9 anonim válasza:
Először beszéltem a párommal, hogy mi a gond, min kéne változtatni, ő is elmondta. Igyekeztem, de rajta nem láttam ugyanezt. Úgyhogy átgondoltam pár hét után, hogy így akarom-e leélni az életem. A válasz egy nagy határozott nem volt, úgyhogy szakítottam.
8/9 anonim válasza:
Én egy 2 éves kapcsolatban éltem.össze is költöztünk.de kb az első évben volt minden jó.utánna csak rossz.sokat veszekedtünk.nem tetszett neki ha bárhová is megyek.az se tetszett nrki ha édesanyábbal mentem valahova.pl boltba stb.szóval ő othon azt tanulta hogy a nőnek othon a helye.de az érdekes az hogy amikor összejöttünk nem volt ilyen.minden tökéletes volt.aztán amikor éreztem hogy teljesen megváltozik.lexarja az érzéseimet.1 évig reménykedtem hogy minden jó lessz.könyörögtem neki hogy változzon.régota éreztem hogy szakitani kellene.pár hónapig húztam igy.azt beláttam hogy ez igy nrm mehet.2 év járás után külön válltunk
9/9 anonim válasza:
Az elsővel egy évet. A másodikkal 4 hónapot de végül ő dobott ki engem. A harmadikkal 8-9 hónapot. A negyedikkel egy hónapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!