Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy egy kapcsolatban már úgy éreztétek, hogy legszívesebben szakítanátok, de valamiért kitartottatok az illető mellett?
Úgy értem, hogy volt valami, ami mégis hozzá láncolt az illetőhöz, olyankor is, amikor a vonzalom már nem igazán volt jelen. Biztonságot nyújtott valamilyen téren, vagy féltetek a magánytól, stb.
Ha lehet írjatok kort és nemet is, léci.
Igen, én is ilyenben vagyok...
Pont azért, mert nem is úgy mondanám, hogy "legszívesebben szakítanátok", mert pont, hogy legszívesebben azt szeretném, ha minden igazán működne közöttünk, a vonzalom például.
Mert valami nem működik, de minden más meg tökéletesen, és azok is nagyon fontosak. Emellé jön még a kötődés, pláne ha évek óta együtt is éltek.
Hiszen nem arról van szó, hogy megundorodtam volna túl vagy egyáltalán nem szeretem, nincs már semmi jó. Pont ezért nehéz nekem ez a döntés. Ráadásul hiányzik is, ha arról van szó hogy elhagyom, valamiért képtelen vagyok/voltam megtenni.
Irtó szar egy dolog. :/
Igen, most is ez a helyzet. Csak lehúz anyagilag, mindenben engem hibáztat, elvárja hogy mindenhova én hívjam meg, ő meg semmit se fizet. De szeretem, nélküle senkinek érezném magam.
19L
@12:05
#8-aska, ne aggódj, pár év múlva megjelenik majd benned a fészekrakási ösztön, akkor majd mellette fogod senkinek érezni magadat és minden lelkizés nélkül lecseréled egy férfire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!