Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 2 év távkapcsolat, hetente,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 év távkapcsolat, hetente, kéthetente való találkozással jogos, hogy úgy érzem nem bírom ezt már?

Figyelt kérdés

Nagyon jó ember, szeret, tenyleg megtesz ertem mindent, én is szeretem meg amikor együtt vagyunk jól elvagyunk de ez az összeköltözés... Ő vegig azt mondta, felkoltozik hozzam a fővárosba (nem szereti Budapestet de ő könnyebben találna itt valószínűleg munkát mint én ott) , és ha működik a dolog akkor visszamegyünk vidékre (ugyanott születtünk). Kerdeztem többször is, hogy ez neki így jó - e de sosem mondta, hogy bocs megsem szeretnék...

Most úgy érzem kihűlt az egesz (mint embert szeretem továbbra is!) nem tudom mit csináljak. Így érdemes lenne nekem leköltöznöm hozzá vagy ilyenkor már jobb a szakítás? Ő nem akar szakítani, én is nagyon szomorú lennék de ez így nem állapot hogy közel a 30-hoz ilyen kapcsolatban éljen az ember 2 ev utan is...

2023. aug. 7. 12:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A mi tartja vissza kérdésre azt mondja, itt nem kapna olyan fizetést, mint a jelenlegi helyén. Én ezt is megértem és nem is vártam volna, hogy rosszabb fizu miatt ide jöjjön de egy db interjúra sem ment el. Legalább jól esett volna ha megpróbálja tényleg ennyire gáz - e a helyzet.
2023. aug. 7. 15:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Min nem akadna ki más? Te nem mész le, ő meg nem megy fel. Ez még ok is, de akkor minek hitegetett, haesze ágában sincs elköltözni Bp-re? Miért nem mondta azt, hogy próbálj meg te keresni valamit, ne tolj rá minden felelősséget azzal, hogy "valószínűleg" ő könnyebben kap Pesten munkát, mint te vidéken. Neked is kényelmes ez, nem? Mozduljon ő... Ne a szavainak higgy, hanem a tetteinek! Tedd bármit ő azért, hogy együtt éljetek? Részedről pedig ugyanez a kérdés felmerülhet...Egyszerűen nem vagytok annyira fontosak egymásnak, hogy kilépjetek a komfortzónátokból. Szerinted akkor milyen jövője van ennek az egésznek? Örülj neki, hogy csak két éved ment rá erre a semmirevezető tötymörgésre!

Az lesz, hogy belebotlik egyszer egy helybélibe, akivel nincs ilyen problémája, mint veled, aztán azon kapod magad, hogy vártál a csodára, de nem az jött, hanem a fekete leves!

2023. aug. 7. 15:12
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha o azt mondta neked,hogy felkoltozik,akkor jogosan varod el.

Amikor en osszejottem a parommal o kint elt Angliaban,de megigerte,hogy kovetkezo nyaron hazakoltozik. Es mi akkor csak egy honapban egyszer talalkoztunk o egy hetre jott haza en meg 3 napokra tudtam kimenni.En nem akartam kikoltozni nem ereztem,hogy itt akarom hagyni a csaladomat,munkamat,barataimat es most sem szeretnek kulfoldozni.

A mi esetunkben sem egy ev lett,mert elhuzodott a covid miatt is es en is ugy lattam,hogy nem akar hazajonni.Es akkor mar en is ugy voltam vele,hogy miert pazarolom el az eveimet,hetvegeimet ,mar nem birtam tovabb.Nekem is volt addig lelkiismeret furdalasom,hogy az anyukajat majd nem tudja az itteni fizetesbol tamogatni,nem fogja tudni azt az eletszinvonalat elni,mint kint.Na de aztan megmondtam,hogy en igy nem akarom folytatni es dontse el,hogy hazakoltozne-e ertem. Szerintem neked is ezt kellene tenned.

2023. aug. 7. 15:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

10: ha tudod, hogy gáz, miért nem lépsz? Az évek csak pörögnek, te meg benne vagy egy se előre, se hátra kapcsolatban.

Ez tipikusan az a helyzet, amit ki kell mozdítani a jelenlegi egyensúlyi helyzetből. Ez lehet az, hogy valamelyikőtök vesz egy nagy levegőt, és összeköltöztök, meg lehet az is, hogy szakítotok. De akkor legalább valami történne.

2023. aug. 7. 16:37
 15/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
Távkapcsolat tinikorban még talán bocsánatos bűn, de felnőttek körében valami bűzlik, ha valamelyik fél nem akar bármi áron továbblépni az összeköltözés felé.
2023. aug. 8. 15:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Te nem költözöl hozzá, ő sem hozzád.

Ugyanannyira semmit nem teszel az előrelépés érdekében, maradjunk annyiban, ha te annyira szerelmes lennél nem érdekelne, hogy ő nem megy hozzád, költöznél te.

De mivel egyik fél sem lép, ezért rád pontosan ugyanúgy igaz az, amiket róla mondasz.

Ugyanilyen kapcsolatom volt, annyi különbséggel, hogy ott folyton én jártam a páromhoz, neki a komfort zóna annyira játszott, hogy még hozzám lejönni sem tudott.. no comment soha többet ilyent.

Ráadásul én ott felkínáltam rengeteg más egyéb opciót, például külföldet vagy együtt egy élhetőbb magyar várost, egyik sem.. csak a kifogások.

2023. aug. 12. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!