Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban nincs találkozás?
Az előző kapcsolatom is távkapcsolat volt, 220 km volt köztünk, de egy hónap beszélgetés után találkoztunk. 2 évig tartott a kapcsolat. Lelki társak is lettünk. Ő beteg lett, és másfél meghalt, a mai napig fáj a veszteség, a hiánya. Nekem ő volt a társam, és már úgy volt hogy összeköltözünk, de meghalt.
Most kb 4 hónapja úgy hozta a Sors, hogy megint távkapcsolatba kerültem, de teljesen másmilyenbe. Itt nincs az az aktív kommunikáció, és én szeretnék találkozni a másik féllel. Nem akarok életem végeig interneten "szerelmes" lenni, látnom is kell a másikat érezni a közelségét. Ő viszont azt hiszem hiteget, mert eleinte hogy majd találkozunk, viszont ha konkrétan kérdem mikor, akkor nincs rá tiszta válasz, csak hogy mi miatt nem lehet. Én besokaltam.Legyek a társalkodója, az online "szerelme", akivel sosem akar találkozni, vagy mégis hogyan gondolják az ilyenek? Miért nem akar velem találkozni és ha nem akar akkor mégis mit akar? Én végig csináltam egy távkapcsolatot (ezzel kezdtem a mondandóm) amiben teljesen más volt a hozzáállás, és a vége pedig életem legfájóbb eseménye lett, de ha újra kezdhetném, és ugyanígy történne, akkor is megtenném. Ezt a mostani embert viszont nem értem. Mit akar így mégis?
Én azt gondolom, a második csak hiteget Téged és ne vedd ezt sértésnek! Talonba tart, ha nincs más majd jó leszel neki. 4 hónap alatt kis hazánkban nincs olyan hely, ahova nem lehetne elmenni egy nőért, ha találkozni szeretnék vele.
Én azt gondolom, igazán nem gondolja komolyan.
Mkndani én is tudom hogy fontos vagy nekem az semmibe nem kerül
Csak ezzel nem vagy beljebb
Ha érdekelnéd rég ott lenne
Én a helyedben szűkebbre venném innentoől a km-t a keresőben
Először is részvétem az előző kapcsolatod miatt.
Sok ez a km szám, vedd ezt lejjebb szerintem max. 30-ra. Ez egyelőre nem komoly kapcsolat, mondani akármit lehet, de ha nem akar találkozni, akkor abból több nem lesz. Arra vagy jó, hogyha unatkozik vagy ego-t akar növelni, barátkozni, arra jó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!