Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik tavkapcsolatban elnek, hogyan oldjatok meg a talalkozasokat? Milyen idokozonkent tudtok talalkozni? Hogyan tud jol mukodni ez a dolog?
Ez pároktól és időzítés függő inkább.
Hogy hogyan érnek rá a párok találkozni. Vannak akik hetente, vannak akik két hetente és vannak akik ritkábban. De jobbik esetben napi kontakt megvan üzenetben és hivásban
Hetente, kéthetente. Van hogy sűrűbben. Hol én ugrok át hozzá, hol ő jön hozzám. Működőképes.
80km
Háromhetente 2-3 napot (felváltva), aztán kijöttem egy hétre, majd kicsit később még egy hétre, végül költöztem.
1200 km volt köztünk, félévig ingáztunk.
Nálunk működik a dolog. :)
4 éve leszünk együtt, 170 km távolság van köztünk.
Egyik hétvégén én megyek hozzá másik hétvégén pedig ő.
És van amikor kimarad mert vmi közbe jön. Nincs világvége. Egy kis szabadság is jó... Sőt a covid alatt amikor benyeltük egyszer ő, egyszer én, családtagok. 3 Hónapig nem láttam és kibírtuk.
Igazából így a legjobb... Mármint összeköltőzést még nem tudnék elképzelni sem. Sztem későn érő vagyok...
26N
Az mindig attól függ, hogy a közelkapcsolattal hogy alakul a programja a másiknak.
Ugyanis a távkapcsolat= nulla perspektíva, viszont ha arrafele vetődik, több helyen is van fix partner, mint a tengerészeknek, akiknek minden nagy kikötőben van egy “menyasszonyuk”.
A távkapcsolat halott ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!