Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik távkapcsolatban élnek, nálatok hogy megy ez a dolog?
Eljön a hétvége, a várva várt ott alvós találkozás. Már van beszokott időpont, hogy ki mikor hánykor megy? Vagy előtte megbeszélitek?
Kezdő vagyok a dologban, most volt itt a barátom és én mennék hétvégén. De csak így kérdezzek rá, hogy na akkor én mikor mehetek vagy hogy? Ez olyan fura nekem még :/
Nálunk már megszokottá vált, hogy mikor megyek, de természetesen előtte mindig rákérdezek, hogy akkor jó-e.
De ez rajtatok múlik.
Ha nem távkapcsolatról van szó, akkor is szólsz neki, hogy mégsz, és nem meglepetésszerűen toppansz be nála, nem? Ugyanígy megy távkapcsolatnál is.
Minél kedvesebben és illendőbben kérdezd meg.
A legkönnyebb, ha azt írod, hogy : " hogy tervezted akkor a mostani hétvégét? mikor legyen az utazás? készüljek esetleg valami programra? miket hozzak?"
Köszönöm ötös, vhogy így akarom kipuhatolózni, bár jobban örülnék, ha ő mondaná, hogy menjek máááár :D
Bár most eszembe jutott, hogy elköszönésnél a pályaudvaron megemlíthettem volna neki, hogy remélem látjuk egymást a következő hétvégén :)
kispályások :D
fél évente 2 hét
és akkor amikor kiveszek szabit
és szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!