Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal dolog távkapcsolat mellett?
Nálunk távkapcs van. Tartom a monogámiát, eszembe se jut megcsalni a páromat. Én külföldön vagyok, barátnőm magyarországon.
Ha valaki nem bírja annak nem való távkapcsolat.
Nincs bajom sem a nyitott kapcsolatokkal, sem a barátság extrákkal dologban (sőt, most pont egy olyanban vagyok), de a barátnőd egy hazug rhibanc.
Vannak bizonyos alapvető szabályok. Mondjuk hogy nem használunk ki mást, és nem verjük át.
Arra nem fogok válaszolni, hogy barátnőd helyében mit tennék, mert ennél gerincesebb vagyok, nem tudok, és nem is akarok egy ilyen számító nő fejével gondolkodni.
És mellesleg: hol van előírva, hogy a pasinak nem lehet más?
Távkapcsolat van nálunk is,de eszembe se jutna más felé kacsingatni.
Ha ennyire nem bírja a párja nélkül ne menjen bele egy távkapcsolatba.
Azt pedig inkább nem írom le mit gondolok a barátnődről...
Hasonlóan látom, de ő még hezitál az ajánlaton mert nem akarja elveszíteni az egyetlen ottani barátját...
Való igaz, hogy azért felmenni pasi lakására filmezni elég félreérthető hiába tényleg csak filmeztek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!