Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzett már így?
Figyelt kérdés
1 hete lett vége az első kapcsolatomnak, 7 hónapig tartott, a lány már nem érezte irántam ugyanazt amit az elején és szakított velem. Azóta nagyon hiányzik és úgy érzem, hogy annyira tökéletes volt, álomszerű volt a kapcsolat legalábbis nekem az volt, hogy attól félek nem leszek mással már boldog, csak vele akarok lenni. Egy olyan dolgot nem tudok mondani ami ne tetszett volna benne. Attól félek, hogy másba is őt fogom keresni, volt már veletek hasonló?2023. aug. 2. 10:46
1/4 anonim válasza:
Mindenki ment már talán keresztül ilyenen. Ilyenkor a legtermészetesebb érzés, hogy nem lesz nála jobb, és hiába írjuk le hogy DE, LESZ JOBB!!! Ilyenkor ezt úgysem tudja elhinni az a fél akivel szakítottak. A lány pedig majd rájön idővel, hogy több mint fél év elteltével soha nem fogja ugyanazt érezni amit a kapcsolat első hónapjaiban.
2/4 anonim válasza:
Én is mindig ezt gondoltam, aztán végül mindig lett jobb..:D Fel a fejjel. Heverd ki egy kicsit a dolgokat, utána szabad ismerkedni.
3/4 anonim válasza:
Adj magadnak pár napot,hetetmlesz jobb is.
4/4 anonim válasza:
jóval több kell egy embernek szakítás után mint pár nap. De tényleg ne keseredj el, ha tudsz menj közösségbe, foglald le magad, eddzél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!