Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzett már ilyet? Elég nagy szerelemnek tűnt.
Volt egy 2-3 éves kapcsolatom. Barátságból alakult ki, lassan ismerkedtünk. Első nagy szerelem volt és nagyon sokat jelentettünk egymásnak. Bármennyire is jól éreztük magunkat és szerettük egymást, ez az illető sokszor hagyott ott engem. Összesen vagy 20 alkalommal szakított velem, úgy hogy a szakítások után meggondolta magát és folytatni akarta.
Sok olyan dolog volt a személyiségében, ami zavart. Jó embernek ismertem meg, de voltak felszínes tulajdonságai. Ezekkel tisztában voltam, fel is hívtam rá a figyelmét. Úgy tűnt néha érti és változna. Türelmes voltam vele. Elnéztem ezeket a dolgokat és nagyon szerettem. Csak nyugtalanítottak. Amikor bántottuk egymást, mindig megbeszéltük. Rengeteget beszélgettünk és nagyon belsőséges volt a viszonyunk. A legjobb barátomnak tartottam.
Úgy jöttünk össze, hogy ő nagyon nehéz családi helyzetben volt. Rengeteg konfliktusa volt a szüleivel és én abban az időben sokat támogattam lelkileg. Sok gond volt ebből és engem nagyon nyugtalanított a családi háttere. De hát elfogadtam, hogy ez így van.
A kapcsolatunk vége olyan 2 éve történt. Sok veszekedés volt, sok szakítás. Pont amikor elfogadtak volna engem a családjánál és mindenünk meglett volna, hogy boldog életet éljünk, akkor nem bírta már tovább. A fő baja az volt velem, hogy szerinte gyerekes vagyok. Én a szakításai miatt nem igazán igyekeztem ekkor már a kedvében járni. Nagyon megrendült iránta a bizalmam, mert sokszor hagyott el. A végső szakításnak is ez volt az oka. Szakítás után még barátkozni akart velem, de én ezt már hidegen fogadtam. Végül pár hónapja teljesen megszakadt köztünk a kommunikáció. Nem is látjuk egymást.
A problémám az lenne, hogy azóta mintha még jobban elkezdtem volna szeretni és vágyakozni utána. Egyszerűen megbolondulok. Iszonyú intenzív érzéseket élek át. Haragszom, dühös vagyok, közben meg szeretem. Sokat álmodok vele és ezek az álmok nagyon felkavarnak. Nagyon hiányzik, ugyanakkor tudom, hogy lehet tönkre is tenne. Pár hónapja, hogy utoljára beszéltünk. Azóta még mintha jobban tudnám értékelni őt is és azt a fajta szerelmet is, amit iránta éreztem.
Mi lenne a helyes lépés a részemről?
Mit tudok kezdeni ezekkel a heves érzésekkel?
Szerintem elég reálisan látod a kapcsolatotokat ahhoz, hogy ne kelljen nagyon magyaráznom azt, hogy miért nem érdemes újra felkeresni. Ez a 'se veled, se nélküled' kapcsolat nem vezet sehová, ami miatt most mégis hiányozhat, az egyrészt az, hogy első szerelem, másrészt pedig a megszokás, a félelem az újtól.
Nyitottnak kell lenni a változás felé, ő már a múltad, be fogod látni, hogy neked nem erre van szükséged egy kapcsolatban :)
Lépj tovább, ez az egyetlen okos döntés, a lelked mélyén szerintem te is tudod. Zárd ki az életedből, így is 19 alkalommal többször jöttél vele össze, mint amennyiszer kellett volna.
Ne pazarolj több időt az életedből egy halálra ítélt dologra, nem fogod soha visszakapni azt az időt. Hidd el, csitulni fognak az érzelmek.
Hogyan léphetnék tovább?
Próbáltam ismerkedni másokkal, de igazán nem találtam olyat akiben megfogott valami. Azt is észrevettem magamon, hogy az ismerkedésben igazán az motivál, hogy valamiféle bosszút álljak rajta. Hogy képes vagyok tovább lépni, képes vagyok mással lenni. De eddig úgy tűnt, hogy nem jön össze nekem vagy nem vagyok rá képes.
Úgy tudsz továbblépni, ha megtöltöd tartalommal a napjaid, építed az életed, ápolod az emberi kapcsolataid (itt elsősorban baráti kapcsolatokra gondolok, nem ismerkednék a helyedben, amíg nem sikerül lezárni ezt a fejezetet az életedből), kiteljesedsz a hobbijaidban.
De ami a legfontosabb - adj magadnak időt. Ne sürgesd, ne add fel türelmetlenség miatt. Lehet, hogy nem lesz gyors folyamat, az pedig teljesen biztos, hogy fájni fog, viszont lebegjen az a szemed előtt, hogy ez az egyetlen esélye annak, hogy megtaláld a tényleges boldogságot és egy normális, drámamentes, szeretetteljes kapcsolatot. Ne vedd el magadtól az esélyt azzal, hogy illúziókba kapaszkodsz.
Kitartást kívánok!
Az exed nem jó ember,manipulatív, nekem ez jött le.
Mellette még lelki szemetesnek is használt.
Kerüld el messziről, ha jót akarsz! :)
Sportolj,bulizz,az idő neked dolgozik ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!