Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érzett már valaki hasonlóan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzett már valaki hasonlóan?

Figyelt kérdés

Nos tehát az utolsó kapcsolatom kicsit döcögősen ment, nem tudom miért. Én mindent megpróbáltam, majd fél éves ajándék gyanánt kidobott telefonon..

Nos most úgy érzem egy nőben se tudnék megbízni, de viszont jó lenne ha szeretne valaki és nem arról beszélek, hogy meg akarok fektetni egy nőt annyira. Most az izgat a legkevésbé.

Érzett valaki így? Hogy sikerülhetne legyőzni?

2015. ápr. 23. 06:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Pihenés, edzés és az idő... segít ezeket elfelejteni.

Aztán majd megismerkedsz egy egészen másfajta lánnyal...

2015. ápr. 23. 06:57
 2/5 A kérdező kommentje:

Ez mind megvan mellette dolgozom is, tehát sok szabadidőm nincs.

De a probléma hogy sokat gondolok rá, és sajnos talán még szeretem is, lehet a nagy férfi büszkeség próbálja elnyomni bennem a dolgot.

De a lényeg hogy sokszor előtör bennem az érzés.

2015. ápr. 23. 07:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Tudom miről beszélsz!

Agyműtét. Az segitene egyedül!

Üzenem a "kösd le a figyelmedet valamivel" hiveinek, hogy ha nagy volt a kötődés, akkor ezek sz... se érnek. Ha beszélnek is hozzád, két mondamt között! Leállsz, abban a pillanatban! Eszedbe fog jutni!

Csak 6 hónap volt!

Lettek barátaim azóta! Addig jó amig lekötik a figyelmem. A következő mp-ben beleőrülsz!

2015. ápr. 23. 08:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Elcsépelt, de csak az idő segít. Nekem a legdurvább 1,5 év volt, mire sikerült feldolgozni. Addig is tényleg minél jobban lekötöd magad, annál jobban tereled a gondolataidat. Ilyenkor legrosszabb egyedül. A telefonos kidobás csúnya dolog, elhiszem, hogy nehéz emészteni.
2015. ápr. 23. 10:54
 5/5 A kérdező kommentje:

Hat most foleg rossz hogy ugymond egyedul vagyok, kulfoldon elek. Es hat mondhatni tenyleg egyedul vagyok.

Hat remelem igazatok lesz es az ido majd segiteni fog.

2015. ápr. 23. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!