Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már más is aki hasonlóan érzett?
Van egy fiú akivel több mint 2 hete járok. Mikor legutoljára találkoztunk, csókolóztunk.. viszont egész végig arra gondoltam h mikor lesz már vége, meg a volt barátomra gondoltam közbe.. meg mikor mentünk a buszhoz akkor megfogta a kezem.. és olyan rossz érzés töltött el.
Viszont mióta nem láttam nagyon hiányzik.. meg olyan mintha napról napra jobban szeretném, és nagyon várom a következp talit.
Sokan azt ondják hogy sokkal jobbat érdemlek mint ez a fiú és hogy bnem illünk össze.
A fiú már írta hogy szeret.. én is írtam neki mert vmennyire tényleg szeretem.. de nem tudom pontosan hogy mit is érzek.. :S
L/15 Mit tegyek?
Nálam is pont ugyan ez van:/
Azért juthat eszedbe az ex-ed mert nem tudtad még lezárni, énis multkor hagytam abba egy 2,5 hónapos kapcsolatot:/ És énse tettem túl magam rajta:/
Adj magatoknak időt mint ahogy nekem is tanácsolták:) És úgynézki kezd használni...:$
Érzem h egyre jobban szeretem őt:]
Rem segítettem valamicskét!:D
15/f
Nem hiszem h nálam az ex lenne a dologba..
Köszi h írtál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!