Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Nem tudom őt elengedni, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom őt elengedni, mi tudna ezen segíteni?

Figyelt kérdés

7 évig voltunk együtt, mondhatom, hogy mindkettőnknek az első nagy szerelem volt. Meg is kérte a kezem, de még esküvőt nem terveztünk. Még fiatalként jöttünk össze, 18 évesen, aztán úgy 2-3 év után kezdtem el azt érezni, hogy talán nem ő az igazi, de aztán megint jött egy időszak, amikor minden nagyon jó volt, sajnos azt nem mondatom el, hogy 100 %-ig önmagam voltam mellette, sokszor úgy éreztem magam, hogy visszafog, visszhúz, nem tudtam kibontakozni vele. Egy nagyon korrekt, jólelkű srác, aki 7 év alatt egyszer meg nem bántott akarattal, és nem tudom megmagyarázni miért de mellette tele voltam feszültséggel. Aztán volt egy nézeteltérés köztünk, amikoris kirobbant belőlem ez az óriási feszültség, visszaadtam neki a gyűrűt, ő elköltözött, én egyedül maradtam, de mégis egy óriási megnyugvás volt bennem. Azóta egyedül vagyok, ismerkedek jelenleg egy sráccal, akivel nagyon egyhullámhosszon érzem magam, mellette felszabadultabb vagyok, annak ellenére, hogy másfél hónapja ismerem, sokat hülyéskedünk, és fontosak is lettünk egymásnak.

A probléma ott van, hogy az exemet nem tudom elengedni érzelmileg, mert sokszor küld üzenetet, hogy mennyire hiányzom, neki én vagyok az igazi, nem akar mást stb és ezektől ki vagyok teljesen. Nekem is hiányoznak a szép időszakok együtt, főleg hogy gyerekről, lakásról is már szinte döntöttünk. Sajnálom, hogy ő szenved, úgy érzem tehetek róla, mert hamarabb el kellett volna engednem, ha éreztem, hogy nem az igazi. Ő érzékenyebb tipus is, nem tudom mikor fog rajtam túl lenni, nem tudok nem törődni vele, érdekel is hogy hogy van, sokáig féltem, hogy valami hülyeséget is fog csinálni. Ugyanakkor, nem fair egyáltalán ezzel a sráccal sem szemben úgy érzem, hogy ennyire érdekel az exem. Mikor vele vagyok, eszembe se jut az exem, annyira jól elvagyunk hogy hihetetlen. Idővel elmúlik ez? Ti hogy kezeltétek ezeket a helyzeteket? Úgy érzem ketté szakadok közöttük. Nem tudom elképzelni, hogy az exemmel ne tartsam a kapcsolatot, mert 7 évig naponta beszéltünk, ő már egy részem úgy érzem, de a jövőben mégsem tudnék vele teljesen boldog lenni.

Tudom, hogy szemétség tőlem ez, el kellene felejtsem és tovább lépni, vagy pedig elengedni a másik srácot, de ezt érzem, ez van bennem, szeretnék úgy dönteni, hogy a legkevésbé bántsak meg valakit, de ez nem lesz lehetséges. Az is eszembe jut, mi lenne ha újrakezdenénk, de azt meg lehet megbánnám utólag. Valaki vagy szidjon le rendesen, de egy tanácsnak jobban örülnék, köszi!

26N

2023. júl. 26. 14:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, idővel megbékél majd. A fű zöld, a víz nedves, a szakítás fajdalmas... Ez ilyen, mindenkivel előfordul előbb-utóbb.
2023. júl. 26. 14:10
 2/11 anonim ***** válasza:

"sokszor küld üzenetet, hogy mennyire hiányzom, neki én vagyok az igazi, nem akar mást stb és ezektől ki vagyok teljesen"

Ha vége, legyen vége. Kívánj neki boldogságot, és szakíts meg vele minden kapcsolatot.

Okod volt a szakításra, vége.

2023. júl. 26. 14:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom az új srác mennyire megbízható. Meg miért érezted a feszültséget az exed mellett. Mi volt annak az oka.
2023. júl. 26. 14:17
 4/11 A kérdező kommentje:

Mivel tényleg kevés ideje ismerem, nem tudom megmondani mennyire megbizható, annak tűnik eddig, de ehhez sok idő kell mire megismersz valakit.

Nem tudom megmondani miért éreztem feszültnek magam vele, csak tippelni tudok, és szerintem azért, mert nem voltam teljesen önmagam, egy részem vissza kellett fognom mellette, tuti emiatt voltam feszült.

2023. júl. 26. 14:19
 5/11 anonim ***** válasza:
De miért kellett visszafognod magad?
2023. júl. 26. 14:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom, de ha baráti társaságban elszivtam egy cigit, volt rá példa, hogy a barátaink előtt beszólt, hazament vagy durcizott rám napokig. Kisebb hülyéskedéseknek sem igazán volt helyük a kapcsolatban, monoton volt ez az igazság.
2023. júl. 26. 14:33
 7/11 anonim ***** válasza:

En igy vagyok a ferjemmel akivel te voltál együtt.

Hat szerencséd van hogy tudtál lépni.

De kíváncsi vagyok mégis mi lesz ebből nálad, mert a ferjem pont ilyen tipus. O sokat dolgozik es mar ideje sincs rám. Nagyon vissza kell fognom magam mellette.

2023. júl. 26. 15:06
 8/11 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem ne beszélj vele többet az lesz neki is a legjobb.

Mert így csak őt kínzod, meg egy picit magadat.

Abból is látszik hogy nem szereted, hogy ilyen gyorsan vissza ültél a lóra. Ne kínozd a pasit, csak köszönjel és tűnjel kész.

2023. júl. 26. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:

"a barátaink előtt beszólt, hazament vagy durcizott rám napokig" - Tehát megalázott, és napokig feléd se nézett, és ő volt megsértve.

Nem csodálom, hogy feszültséget éreztél. Ezt soha ne sajnáld, és ne kívánd vissza.

2023. júl. 26. 22:07
 10/11 anonim ***** válasza:

Végül mi vezetett rá a szakítása?

Hogy vetted rá magad?

Erdekelne..

Hogy történt a szakitas..

Priviben is leirhatod, nagyon kíváncsi vagyok..

2023. júl. 26. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!