Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk pár hónapja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk pár hónapja, mert ő megijedt amikor végre együtt lehettünk volna, meg van róla győződve, hogy nem lennék vele boldog, mert vannak problémái. De én nem tudom elengedni. Hogyan tudnám kideríteni, hogy vannak-e még érzései?

Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 19:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Így hogy megkérdezed
2023. febr. 8. 19:16
 2/18 anonim ***** válasza:
98%
El ne hidd ezeket a kamuszövegeket. Egész egyszerűen nem szeret téged. Ezért hagyott el. Minden más csak süketelés.
2023. febr. 8. 19:20
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen problémák? Fizikai/lelki/bűnözés, vagy mi? Nem mindegy, de én sem hiszem el, hogy szakítás lett volna, de ha gondolod kérdezz rá.
2023. febr. 8. 19:23
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Van aki nem veszi be az ilyen rizsákat, hogy csak azért lépek le hogy neked jobb legyen, csak a te boldogságod miatt vége, csak szenvednél mellettem, jót akarok neked ezért elhagylak, jobbat érdemelsz mint én?

Minden ilyen esetben a saját érdekét hogy mehessen, vetíti ki a másikra az illető. NEKI lesz jobb ha lelép, az ő boldogsága illezve annak esélye miatt vége, ő szenvedne a kapcsolatban lekötve, jót akar magának azzal h elhagy, jobb paetnert akar magának.

2023. febr. 8. 19:24
 5/18 anonim ***** válasza:
*VAGY szimplán zsarol hogy te pitizz nyalizz neki
2023. febr. 8. 19:24
 6/18 A kérdező kommentje:
A személyisége miatt én elhiszem, hogy komolyan így érzi. Évek óta egyedül van, nem sikeres a nőknél, mentális és szexuális gondjai vannak, engem is sokszor megbántott, és tényleg minden normális nő menekülne, de én szeretem. Fél egy kapcsolattól és inkább elmenekült.
2023. febr. 8. 20:35
 7/18 A kérdező kommentje:
A megkérdezés sem opció, mert nem lenne őszinte
2023. febr. 8. 20:36
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezen csak ő tud segíteni. De valószínűleg téged meg pont az vonz, hogy nem kellesz, pedig úgy megmentenéd. Járhatnátok együtt terápiára.
2023. febr. 8. 20:40
 9/18 mikeXxX ***** válasza:
Ha jól ismered szemèlyesen beszèlj vele ès akkor látni fogod a reakciót rendesen . Volt hogy èn is hibáztam de a másik is tett èrte azèrt kicsit .43f
2023. febr. 8. 20:51
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem érdemes utána menned.

Én sokszor estem ugyan abba bele hogy azon a picin múlt hogy összejöjjünk és mindig ilyen hülye kifogások miatt offoltak és bárhogy is próbáltam kimutatni hogy elfogadnám csak egyre messzebb taszítottam őket.

Amit meg gondol az nem fog megváltozni bármennyire is akarod.

Sajnos el kell engedni, mert csak szenvedés lesz a vége részedről.

2023. febr. 9. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!