Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk pár hónapja, mert ő megijedt amikor végre együtt lehettünk volna, meg van róla győződve, hogy nem lennék vele boldog, mert vannak problémái. De én nem tudom elengedni. Hogyan tudnám kideríteni, hogy vannak-e még érzései?
Van aki nem veszi be az ilyen rizsákat, hogy csak azért lépek le hogy neked jobb legyen, csak a te boldogságod miatt vége, csak szenvednél mellettem, jót akarok neked ezért elhagylak, jobbat érdemelsz mint én?
Minden ilyen esetben a saját érdekét hogy mehessen, vetíti ki a másikra az illető. NEKI lesz jobb ha lelép, az ő boldogsága illezve annak esélye miatt vége, ő szenvedne a kapcsolatban lekötve, jót akar magának azzal h elhagy, jobb paetnert akar magának.
Szerintem nem érdemes utána menned.
Én sokszor estem ugyan abba bele hogy azon a picin múlt hogy összejöjjünk és mindig ilyen hülye kifogások miatt offoltak és bárhogy is próbáltam kimutatni hogy elfogadnám csak egyre messzebb taszítottam őket.
Amit meg gondol az nem fog megváltozni bármennyire is akarod.
Sajnos el kell engedni, mert csak szenvedés lesz a vége részedről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!