Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottunk pár hónapja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottunk pár hónapja, mert ő megijedt amikor végre együtt lehettünk volna, meg van róla győződve, hogy nem lennék vele boldog, mert vannak problémái. De én nem tudom elengedni. Hogyan tudnám kideríteni, hogy vannak-e még érzései?

Figyelt kérdés
2023. febr. 8. 19:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"engem is sokszor megbántott"

Bántott, szakítottatok, vége, lépj tovább.

2023. febr. 11. 21:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nincsenek érzései, azért szakított, de meg ha dedelgetne is érzelmeket irántad kár a gozert, mert hiába kerdezned nem mondaná el, azon kívül meg is bántott. Egy lelki sérült embertől te mit akarsz? Te is az vagy? Eléggé szomorú, de az méginkább, hogy tepernél miközben esélyed nincsen.
2023. febr. 12. 14:49
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Fölösleges biztatnod magad, mert nem szeret. Van ez a típusa a lelki sérülteknek, akik azt élvezik, ha dróton rángathatnak, ha kontrolljuk van fölötted. Ő most eldobott ezzel a kamu szöveggel, de közben élvezi, hogy érzelmeket ébresztett benned, és úgy dobott el. Neki ennyi volt a célja veled. Ha nagyon nyomakodsz, párszor meg visszafogad kis időre, csak hogy megint kiélvezhesse, hogy eldobhat. Ezek súlyos beteg egyének. Nalad is van zűr, ha ilyen után futsz. Fordulj klinikai pszichológushoz.
2023. febr. 12. 14:54
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy egy kicsit én is az vagyok, és naiv, mert azt hittem a szerelem elég, hogy tudjon változni ő is, és szeretem. Járok pszichológushoz, és szerintem reálisan látom hogy ő milyen, de mégis akarom…
2023. febr. 12. 19:05
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Te nem őt akarod igazából, csak kudarcként éled meg az egészet, hogy ő inkább dobott, mint változatott volna érted.

Ez nem szerelem, ez obszeszív viselkedés, semmi más.

2023. febr. 12. 19:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Ez traumakötés amit átélsz. Azzal a vággyal, hogy te majd megváltoztatod. Ez az, amit kapcsolatfüggőségnek hívnak.
2023. febr. 12. 20:10
 17/18 A kérdező kommentje:
És erre mi a megoldás? Hogy lehet ezen túljutni?
2023. febr. 12. 20:20
 18/18 anonim ***** válasza:
Pszichológus. Másra koncentrálni, hobbik, sport, új munkahely, barátok stb.
2023. febr. 12. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!