Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ha együtt voltam másfél évig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha együtt voltam másfél évig egy negyvenéves nővel és nem vállaltam a gyereket, majd szakítottam vele, akkor tönkretettem az életét?

Figyelt kérdés
Ezzel vádolt meg a szakításkor. Hogy ő elmondta, hogy gyereket akar. Én nem tiltakoztam, de aztán szakítottunk, mielőtt erre került volna sor. Lelkiismeret furdalásom van, de akkor sem maradhatok vele, ha nem szeretem!
2022. jan. 6. 11:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Gondolta, ha szereted, ha nem, eltöltött veled 1,5 évet, kutya kötelességed gyereket vállalni vele? Biztos sajnálja a beléd invesztált időt. Így járt.
2022. jan. 6. 11:08
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szereted minek voltál vele 1,5évig? Mikor tudtad hogy gyereket szeretne, és az ő korában már nagyon is számít 1,5 év ebből a szemszögből.

Tényleg nagyon mocsok húzás volt..

2022. jan. 6. 11:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettőtöknek igaza van. Mondjuk én 40 évesen (pont annyi vagyok és ugyanilyen helyzetben), már nem várnék másfél évet, hogy kitalálja a másik, hogy tőlem akarja-e azt a gyereket. Igen, kiderülhet közben, hogy nem illünk össze, nem maradunk együtt, de a gyereket egyedül is akarom, ezt megmondanám az elején. Ha ő nem akar kockáztatni, csak akkor akar gyereket évek múlva, ha kiderül, hogy működik a kapcsolatunk(ami érthető a részéről), akkor nem egymást keressük, mert nekem az már nem fér bele.
2022. jan. 6. 11:12
 4/14 anonim ***** válasza:
15%

Nem te tetted tönkre az életét. 40 éves, legalább 20 éve volt gyereket vállalni már eddig is. Gondolom fontosabb volt az önmegvalósítás, karrier, stb. és most jött rá, hogy utolsó órában van. Ez az ő hibája, ne vedd magadra.

Egy esetben van igaza: ha vele maradtál annak ellenére, hogy tudtad, nem fogsz gyereket vállalni, mert így a meglévő pici idejéből raboltál.

2022. jan. 6. 11:31
 5/14 anonim ***** válasza:
69%
#3: ez az a hozzáállás, amibe egy normális férfi sem lesz partner. Nem társat keresel, tőle gyereket, hanem donort
2022. jan. 6. 11:33
 6/14 anonim ***** válasza:
93%

"Nem te tetted tönkre az életét. 40 éves, legalább 20 éve volt gyereket vállalni már eddig is. Gondolom fontosabb volt az önmegvalósítás, karrier, stb. és most jött rá, hogy utolsó órában van"

Miért van az, hogy ha egy 40-es nőnek nincs gyereke/férje, rögtön azzal jönnek, hogy biztos azért, mert fene nagy önmegvalósítással töltötte az idejét? Az elképzelhetetlen, hogy nem talált olyan embert, akivel bele mert volna vágni a családalapításba? Igaz, mennyivel jobb, ha 25 évesen az első baromnak szül három gyereket és 28 éves korára ott marad három gyerekkel egyedül vagy együtt maradnak és megkeserítik a gyerekek életét is!

2022. jan. 6. 11:38
 7/14 A kérdező kommentje:
Igen, az van, amit a 6-os írt. Akart korábban is, csak nem úgy alakultak a kapcsolatai, és nem akart rossz kapcsolatban gyereket, mert az ő szülei is elég rossz házasságban éltek. Nyilván bonyolultabb a dolog, mint első ránézésre látszik.
2022. jan. 6. 11:51
 8/14 anonim ***** válasza:
34%

#5! Ez egyáltalán nem így van. Most konkrét férfiról írok. Ebben a helyzetben nincs jó megoldás. Én Őt akarom, és TŐLE akarok gyereket. Mivel nem vagyok jós, azt nem tudom megmondani előre, hogy X év múlva is úgy fogjuk-e szeretni egymást, és együtt leszünk-e, de arra, hogy a legoptimálisabb verzió bejön(vagyis, hogy boldog párkapcsolat VELE+ közös gyerek), csak akkor van esély a korom miatt, ha kockáztatunk. Ha nem, hanem várunk éveket, akkor már csak a boldog kapcsolat jöhet be, gyerek nélkül. Tehát, ha a kockázatot, kivesszük az opciók közül, akkor abból a kettőből választhatok, hogy jó esetben boldog párkapcsolat gyerek nélkül (még ez se biztos ugye, hisz gyerek nélkül is kiderülhet, hogy nem illünk össze) VAGY nélküle, de gyerekkel(akit egyedül vállalok és nem tőle van). Ebből egyik se jó, de jobban el tudom képzelni az életem egyedül gyerekkel(kevésbe rossz), mint vele, de gyerek nélkül.

Megjegyzem, rohadtul nem karrier miatt nincs gyerekem. Kamaszkorom óta akartam, az volt minden vágyam. Ha donor kéne, mindegy lenne, ki az apa, akkor már lenne gyerekem. Ő soha nem lenne "donor státuszban".

2022. jan. 6. 11:56
 9/14 anonim ***** válasza:
53%
#7: persze, és most meg jó lesz olyantól is a gyerek, akit alig ismer...
2022. jan. 6. 11:56
 10/14 anonim ***** válasza:

#9! Gondolom, te pasi vagy. Igen, jó lesz, mert elsősorban egy nő a szerelmétől akar gyereket, ezért 20 évesen azt gondolja, hogy lesz még szerelmes és majd TŐLE lesz. 40 évesen még nem gondolhatja ezt, mert hiába lesz még szerelmes, TŐLE már nem lehet. Ezért nem választhatja a jót, csak a kisebbik rosszat, nem tudom, miért olyan bonyolult ez. Amúgy honnan tudod, hogy alig ismeri?

A lepontozóktól meg várom az egyéb megoldásokat, mit tehet egy 40éves nő, hogy legyen gyereke is, meg a szerelmével is együtt lehessen a felvázolt helyzetben. Gondolom, rengeteg van, ha olyan sz.r, amit írtam.

2022. jan. 6. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!