Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan lehet elengedni azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elengedni azt, akit mindennél jobban szeretsz?

Figyelt kérdés
Létezik olyan, hogy sosem fogjunk tudni elengedni valakit?
2023. febr. 8. 16:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Kérdés, hogy a másik fél hogy viselkedik?

Ugyanis te hiába szeretsz valakit mindennél jobban, ha ő nem szeret téged, nem foglalkozik veled. Ilyenkor egy idő után tudatosítja magában az ember, hogy ha a másik így bánik vele, akkor nem érdemes őt szeretni. Így könnyebb kiábrándulni ( sokszor megmutatkozik az illető valódi énje).

Ha viszont az a verzió áll fent, hogy a másik is szeret téged, csak nem lehettek együtt mert pl. foglalt (házas) az egyik vagy mindkét fél, akkor már jóval nehezebb az elengedés. Ilyen esetben is lehet tenni dolgokat, pl. elköltözni, másik munkahelyre menni, letiltani stb, stb, hogy minél előbb elhalványuljon a másik emléke. Elhalványul, de elfelejteni sosem fogod.

2023. febr. 8. 17:01
 2/12 anonim válasza:
91%
Elengedni el lehet, elfelejteni nem. Szerintem először engedd meg magadnak a rossz érzéseket, mármint éld meg a fájdalmat meg a veszteséget, ne maradjon benned. Utána jöhet a felépülés része. Ha tényleg biztos vagy abban hogy neki jobb így és ha tényleg szereted legalább kis megnyugvást adhat a tudat hogy ő boldog lesz. Nyilván kicsit elcsépelt, de nekem volt hogy segített.
2023. febr. 8. 17:09
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Rákényszerülsz ha nem akarsz örökké apáca maradni
2023. febr. 8. 17:16
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Az idő segít csak, ha többet nem látod úgy gyorsabb. Igyekezz elkerülni, ne is lásd.
2023. febr. 8. 18:14
 5/12 anonim ***** válasza:
93%
Idő és távolság. Nekem ez segített amikor évekig úgy éreztem, hogy sosem fogok tudni kimászni. Munkahely csere volt már csak az egyetlen megoldás. Így ő is elengedett végül. Nehezek ezek a döntések de néha nem marad más választás.
2023. febr. 8. 18:49
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Gondolj arra, hogy a fájdalom után mindig a gyógyulás következik, ez mind igaz a fizikai és lelki sebek esetén is. Engedni kell, hogy fájjon, mert ez a ciklus része, aminek egyszer vége lesz. Kitartást!
2023. febr. 8. 20:20
 7/12 anonim ***** válasza:
53%

Jelenleg úgy állok lassan 1.5 évvel a szakítás után, hogy igen, létezik. (Bár tegyük hozzá, az internet nehezít, régen nem volt az embernek közösségi oldala, és tényleg el tudtál tűnni a másiktól.)

Ha igent mondok egyik vagy másik nőnek utána, akkor talán előrébb lennék a felejtésben, viszont velük pedig pont az volt a gond, hogy nem voltak olyanok, mint az exem. Utólag persze rájöttem, jobb a szamár, mint a semmi, csak ezt közben el sem mondhattam volna nekik - bármelyiket is választom.

Arra kis esélyt látok, hogy az exemhez hasonló vagy jobb nőt találok (találni találok, csak ők már azok, akik nemet mondanak rám, tehát fordult a kocka), ezért a jövőben is az igények leadása lesz a fontos, már csak az a kérdés, mennyivel.

Viszont amíg ez nincs, megy a sebnyalogatás. Viszonylag gyógyult sebek, mert közvetlenül a szakítás után tényleg rosszul voltam fizikailag is, mondhatni túlvagyok rajta olyan szempontból, hogy készen állok új kapcsolatra, csak az pont nem jön. A sebnyalogatás inkább csak nosztalgia, hogy gyakran eszembe jut. Viszont ha jön valaki, akivel ismerkedhetem, akkor halványul az emléke, és ez jó.

2023. febr. 8. 21:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Soha nem fogod kiverni az emlékét a fejedből.

Elengeded, mert nem tudsz jobb megoldást, de mindig eszedbe jut.

Történik ez mind addig ameddig nem jön egy jobb.

Akkor sem felejted el, csak ritkábban jön elő a gondolatodbsn.

Vagy másik verzió.

Negszünik az akadály.

2023. febr. 8. 21:33
 9/12 anonim ***** válasza:
41%

Az elengedéshez kell a legnagyobb szeretet.

Hogy az életed adnád érte, de elengeded, ha mást akar.

2023. márc. 3. 12:38
 10/12 anonim ***** válasza:

El kell fogadni, hogy ő már nem szerelmes beléd, vagy hiába az úgy érzi a szerelem kevés.

Az idő bármilyen klisé segít, szinte biztos, hogy nem felejted el soha, de elhalványul az érzés, a múltban marad.

2023. márc. 3. 21:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!