Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott kb 4 hónapja. Én nagyon megszenvedtem. Most tudtam csak elengedni. Most írtam neki pár napja egy elmailt amiben búcsúzok tőle. Erre rámír hogy adjak neki egy hetet és utána beszélgetünk?
Lezárásként írtam neki.
És rendesen jól esett elküldeni neki. Megkönnyebbültem.
Eddig mondvacsinált okokkal ráirtam messengeren. De már nem akarok
Nem is akarok.
Nyilván maradt bennem érzés felé de a mérleg már nem felé billen.
Remélem lesz annyi bennem ha keres nem veszem fel a telefont vagy el sem olvasom amit ír.
Miért is nincs az elhagyás óta tiltva és törölve ?
Hm?
Na miért.....És az ilyeneknek,akik elhagynak,azoknak ott lebegtetik az új esélyt,mert hátha.És persze az elhagyó él is a lehetőséggel,mert látja,hogy a gerincecske elgumisodott...
Nekem nem volt lelki eröm tiltani mert ugye reménykedtem hogy kibékülünk.
Ő meg azért sem tiltott
Hiába kértem.
Baromi nagy bábu vagy, amit úgy húz maga után és eldobja a sarokba, ahová csak akarja.
Nem írt neked, szakítottatok, éli az életét, dug akit csak lehet te meg rajta gondolkodsz, nem tudsz tőle elszakadni.
Szép dolog a szerelem addig míg kölcsönös, ebben a szituációban nyilván nem az, akkor miért nem tiltod le és ha netán megkeresne személyesen miért nem zavarod el a k*rv* anyjába?
Azt fog veled csinálni amit csak akar, te meg még jobban szenvedni fogsz. Most önmagad, vagy őt szereted jobban? Döntsd el és az szerint cselekedj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!