Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott kb 4 hónapja. Én nagyon megszenvedtem. Most tudtam csak elengedni. Most írtam neki pár napja egy elmailt amiben búcsúzok tőle. Erre rámír hogy adjak neki egy hetet és utána beszélgetünk?
Figyelt kérdés
Mit akar már tőlem ennyi idő után?2023. júl. 2. 19:48
11/33 anonim válasza:
"Remélem lesz annyi bennem ha keres nem veszem fel a telefont vagy el sem olvasom amit ír."
Ez alapján nem vagy túl rajta, és rossz ötlet volt keresned.
"Mit akar már tőlem ennyi idő után?"
Dugni.
12/33 A kérdező kommentje:
Azt nem bánom ugyanis én vagyok a pasi
2023. júl. 2. 20:21
13/33 anonim válasza:
Akkor hajra! Ha hiv a no menni kell
14/33 anonim válasza:
Tök mindegy mi a nemed, akkor is buta vagy.
15/33 anonim válasza:
nyilván semmi jót nem akar, egyet dugni vagy hasonlok még mert per pillanat nincs jobb neki
ha az üzid után letiltottad volna még megmaradt volna pár csigolyád de így...
16/33 anonim válasza:
Én semmi esetre nem fogadnám vissza. Legközelebb is megcsinálja, ha "kibékültök". Sok félrelépés azért van, mert úgysem tudja meg, meg majd "elsimítjuk" ha kiderül. A lelkednek az lesz a jó (később majd meglátod!) ha most továbblépsz. Elköszöntél tőle, most már mehet ahová és akihez akar!
17/33 anonim válasza:
Tipikus negatív magyar megnyilvánulások. Tudjátok....van az az eset, amikor egy szakítás olyan traumatikus élmény, hogy az ember elkezd befelé tekinteni és változni, fejlődni általa. Sok olyan kapcsolat van, ami egy szakítás és egyesülés nyomán, egy teljesen más minőségben folytatódik tovább. Persze, nem biztos, hogy a kérdezőnél ez van, de nem kellene gusztustalan alpári módon kommentálni valamit, amiről fingunk nincsen.
18/33 anonim válasza:
A fing alpári gusztustalan dolog.
19/33 anonim válasza:
16-osként még annyi komment: a mostani időszakot használd saját magad építésére, fejlesztésére. pl. önismereti kurzusok. Ez leköti a figyelmedet és segít abban, hogy jobban válaszd meg a következő kapcsolatod és az életed is jó irányban menjen. Lehet, pár év múlva visszetekintesz és azt mondod majd, mennyire jó, hogy ez most így alakult, mert így sosem ismerted volna meg ŐT!
20/33 anonim válasza:
én egyet tudok érteni a 17-essel.
hallottam/láttam már ilyet, hogy párok szétmentek X hónapra/évre, majd teljesen más minőségben újra kezdték a kapcsolatukat.
persze, ha volt megcsalás, bántalmazás stb. akkor nem erőltetném az újrakezdést semmiképp, de vannak esetek, amikor érdemes vagy lehet újrakezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!