Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan letiltott a csajom. Majd amikor utana erdeklodtem egy baratnojenel kitette a vicsorgo kiskutyajat profilkepnek. Mit akar ezzel ha amugy is letilt?
Szoval ez ugy kezdodott h szakitottunk es bevagta a flegmat. Irtam neki par sort de csak harapofogoba kerultek a szavaim. A vegen annyit kert ne irjak tobbet nem akar mar semmit.
Kozben nezem az instan h qrvalkodik nyomatja a sztorikat mutogatja magat h itt meg ott setal.
Mondom szia bebi mi van, jobban vagy mar?
Erre masnap reggel siman csak letiltott.
O ilyen insta hercegno volt nagyon figyelt a profilja egyensulyara. (Nem is volt 1 honapnal hosszabb kapcsolat) de most jon a lenyeg.
Kitett egy kepet arrol a helyrol ahova jarni szoktunk erre gondoltam ez valami jel lehet irtam a baratnojenek kerdezzen mar ra. Erre hallod.
A csaj lecserelte a profilkepet a vicsorgo kiskutyajara es egy hete az van kint.
Kozben le vagyok nala tiltva szoval beszelni se lehet vele.
Mire jo ez?
Mit akar ezzel?
Par napja meg kerdeztem a baratnojet is h mi ez a kutya erre az is letiltott. xD en meg ott tartok h azt a qrva kutyat nezegetem mar 3 orankent hogy levette-e minden nap egy hete xD
Mit akar ezzel? Talan besirni a kanoknak h ot bantjak zaklatjak h felhivja a figyelmet? Vagy megkettyent a csaj? Egy ismerosom azt mondta h ezeket nekem pakolja ki valoszinu fogok még hallani rola. De hat full tiltott. Ilyen inkognito ablakbol tudom csak nezni a kutyat h levette-e.
Te egy idegesítő kullancs vagy a lehető legrosszabb fajta
ezt férfiként mondom
"A vegen annyit kert ne irjak tobbet nem akar mar semmit."
ebből melyik részét nem sikerült felfogni?
ne írj neki többet, nem hagy jeleket, vége, sőt most már rühell is téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!