Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitas utan letiltott a csajom. Majd amikor utana erdeklodtem egy baratnojenel kitette a vicsorgo kiskutyajat profilkepnek. Mit akar ezzel ha amugy is letilt?
Szoval ez ugy kezdodott h szakitottunk es bevagta a flegmat. Irtam neki par sort de csak harapofogoba kerultek a szavaim. A vegen annyit kert ne irjak tobbet nem akar mar semmit.
Kozben nezem az instan h qrvalkodik nyomatja a sztorikat mutogatja magat h itt meg ott setal.
Mondom szia bebi mi van, jobban vagy mar?
Erre masnap reggel siman csak letiltott.
O ilyen insta hercegno volt nagyon figyelt a profilja egyensulyara. (Nem is volt 1 honapnal hosszabb kapcsolat) de most jon a lenyeg.
Kitett egy kepet arrol a helyrol ahova jarni szoktunk erre gondoltam ez valami jel lehet irtam a baratnojenek kerdezzen mar ra. Erre hallod.
A csaj lecserelte a profilkepet a vicsorgo kiskutyajara es egy hete az van kint.
Kozben le vagyok nala tiltva szoval beszelni se lehet vele.
Mire jo ez?
Mit akar ezzel?
Par napja meg kerdeztem a baratnojet is h mi ez a kutya erre az is letiltott. xD en meg ott tartok h azt a qrva kutyat nezegetem mar 3 orankent hogy levette-e minden nap egy hete xD
Mit akar ezzel? Talan besirni a kanoknak h ot bantjak zaklatjak h felhivja a figyelmet? Vagy megkettyent a csaj? Egy ismerosom azt mondta h ezeket nekem pakolja ki valoszinu fogok még hallani rola. De hat full tiltott. Ilyen inkognito ablakbol tudom csak nezni a kutyat h levette-e.
mondom, pszichológus
itt te nem vagy normális
addig menj amíg nem késő
O provokal ezzel gec - öhm, igen, a hozzád hasonló erőszakos istenbrmák tényleg így gondolják.
Tudod... nem tudod, milyen szr leépíteni egy ilyen idiótát, aki képtelen megérteni a NEM szó jelentését.
Nálam ez addig fajult, hogy apám, aki egy halál nyugodt ember konkrétan megfenyegette az illetőt, hogy a tkeit leszedi, ha nem hagy végre békén (letiltás, telefonszám-csere, stb után is keresett), a következő pedig az lett volna, hogy távolságtartásit kérek ellene, mert nem normális.
Az exednek is össze kéne szedni néhány unokatestvért és elbeszélgetni veled, hogy állíts magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!