Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Elhagyott kb 4 hónapja. Én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagyott kb 4 hónapja. Én nagyon megszenvedtem. Most tudtam csak elengedni. Most írtam neki pár napja egy elmailt amiben búcsúzok tőle. Erre rámír hogy adjak neki egy hetet és utána beszélgetünk?

Figyelt kérdés
Mit akar már tőlem ennyi idő után?
2023. júl. 2. 19:48
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi nem volt. Sem szóban semm tettben nem ártottunk egymásnak.
2023. júl. 3. 11:39
 22/33 anonim ***** válasza:

Pszichológust javasolnék mindenek előtt.

A helyzet az, hogy cseppet sem zártad le. Ha lezártad volna, akkor most nem született volna meg ez a kérdés. Ha lezártad volna, akkor nem írogattál volna neki hónapok múltán. Az meg már csak "bónusz", hogy azok után, hogy ő rázott le, még te futsz utána.

2023. júl. 4. 10:22
 23/33 A kérdező kommentje:

Azt írtam pont hogy én ezzel a levéllel lezártam.

És komolyan is gondoltam.

2023. júl. 4. 13:01
 24/33 anonim ***** válasza:
Önsorsrontó a srác. Azok után megy akinek nem kell, pl most te ebbe a státuszba kerültél.
2023. júl. 4. 13:14
 25/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha túlléptél volna rajta, akkor most épp nem erre a kérdésre írnám e választ.
2023. júl. 6. 04:18
 26/33 A kérdező kommentje:

Nyilván nem 100%ban léptem túl rajta de már inkább vagyok azon az oldalon ahol már nem kell annyira. Beszéltünk amúgy letelt az agyalós hét.

Pont ma hívott. Normálisan tudtunk beszélni

2023. júl. 6. 19:51
 27/33 anonim ***** válasza:
és miről beszéltetek? ő szeretné esetleg újrakezdeni?
2023. júl. 7. 09:38
 28/33 A kérdező kommentje:

Egy kicsit a múltról beszélgettünk meg ami azöta történt. Igazából nem tudom hogy szeretné-e a békülést. De magamban sem vagyok biztos.

Sokat beszéltünk normális hangnemben.

Elnézést kért hogy megváratott a válasszal.

De újrakezdésről vagy békülésről nem volt szó.

Most odáig jutott velem kapcsolatban hogy eddig le voltam némítva a messengerben de már nem vagyok. Irkáltunk eddig is heti 1-2X

Nagyon rég nem beszéltünk telefonon kicsit felkavart.

Akarom is meg nem is a békülést.

2023. júl. 7. 18:10
 29/33 A kérdező kommentje:

Elmondta hogy azóta nem volt pasi az életében meg ilyenek.

Tudom vagy igaz vagy nem de a lánya életére esküdött..

2023. júl. 7. 18:25
 30/33 A kérdező kommentje:

Ittam egy keveset tegnap. Na jó... sokat. 🤣🤣

Elküldtem a picsába hogy mi a francnak hiteget meg ad apró jeleket ha nem akar tőlem semmit sem.

Csak mert tetszik hogy puncsolok neki?

És persze letiltott...

🤣🤣

Most meg hívott nemrég

2023. júl. 8. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!