Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott kb 4 hónapja. Én nagyon megszenvedtem. Most tudtam csak elengedni. Most írtam neki pár napja egy elmailt amiben búcsúzok tőle. Erre rámír hogy adjak neki egy hetet és utána beszélgetünk?
Pszichológust javasolnék mindenek előtt.
A helyzet az, hogy cseppet sem zártad le. Ha lezártad volna, akkor most nem született volna meg ez a kérdés. Ha lezártad volna, akkor nem írogattál volna neki hónapok múltán. Az meg már csak "bónusz", hogy azok után, hogy ő rázott le, még te futsz utána.
Azt írtam pont hogy én ezzel a levéllel lezártam.
És komolyan is gondoltam.
Nyilván nem 100%ban léptem túl rajta de már inkább vagyok azon az oldalon ahol már nem kell annyira. Beszéltünk amúgy letelt az agyalós hét.
Pont ma hívott. Normálisan tudtunk beszélni
Egy kicsit a múltról beszélgettünk meg ami azöta történt. Igazából nem tudom hogy szeretné-e a békülést. De magamban sem vagyok biztos.
Sokat beszéltünk normális hangnemben.
Elnézést kért hogy megváratott a válasszal.
De újrakezdésről vagy békülésről nem volt szó.
Most odáig jutott velem kapcsolatban hogy eddig le voltam némítva a messengerben de már nem vagyok. Irkáltunk eddig is heti 1-2X
Nagyon rég nem beszéltünk telefonon kicsit felkavart.
Akarom is meg nem is a békülést.
Elmondta hogy azóta nem volt pasi az életében meg ilyenek.
Tudom vagy igaz vagy nem de a lánya életére esküdött..
Ittam egy keveset tegnap. Na jó... sokat. 🤣🤣
Elküldtem a picsába hogy mi a francnak hiteget meg ad apró jeleket ha nem akar tőlem semmit sem.
Csak mert tetszik hogy puncsolok neki?
És persze letiltott...
🤣🤣
Most meg hívott nemrég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!