Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már így?
Figyelt kérdés
Voltál már úgy hogy szeretsz éppen valakit de a harag miatt nem keresed?
Mondtál-e neki olyasmit amitől neki az fordul meg a fejébe hogy valóban azért nem keresed nem írsz neki nem hivod mert ki szerettél belőle? Ha igen meddig birtad? Kerested -e utána? Gondoltál-e rá?
2023. júl. 10. 23:17
1/5 anonim válasza:
Voltál már úgy hogy szeretsz éppen valakit de a harag miatt nem keresed?
Igen, persze. Ilyen szerintem mindenki életében volt.
A második kérdésre nem tudok válaszolni, nem látok mások fejébe.
2/5 anonim válasza:
Ha olyanokba is beleáll hogy szinte már az is zavarja meg az is baj ha csak levegőt veszel,amik felett egy szerelmes simán elsiklana es nem konfliktust generálna, akkor nem szeret.
4/5 anonim válasza:
Voltam. És kár a büszkeséget előtérbe helyezni ha szeretsz valakit. Felém már akkor léptek újra mikorra már teljesen kiábrándultam a másikból. És ugyanolyan rossz volt ez nekem is mint neki akkor. Kár ezt a szintet megvárni.
5/5 anonim válasza:
Igen, voltam. Mivel a legfőbb problémán nem változtat, így inkább nem kerestem. Ő egy darabig engem még igen. Szerettem még, de nem gondolta komolyan az exbarátnőm és szégyellt engem, de akkor minek volt velem? Mondjuk tudta, hogy tud kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!