Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire voltál stresszes ideges szakítás előtt?
Még sosem szakítottam így nem tudom hogy normális e, de ilyenek járnak a fejemben, hogy mit fog hozzá szólni, hogy fogadja, mi lesz rögtön utána, ő hova megy ha este mondom el ( mivel együtt élünk), szülei mit szólnak..
Tudom sírni fog és nem akarok fájdalmat okozni..akkor ezek szerint szeretem még?
Döntsd el határozottan azt hogy akarsz e szakítani vagy sem, és állj ki a döntésed mellett! A sírás ne hasson meg ha tényleg elhatároztad magad.
Ha a párod veled él, akkor kíméletesebb ha hétvégén mondod el neki amikor vissza tud menni a szüleihez (barátaihoz), és nem kell másnap munkába mennie.
A szülőknek meg elvileg nincs beleszólásuk két felnőtt ember életébe, döntésébe (kivéve ha eltartják őket). Vicces is lenne ha sokan azért élnének életük végéig valakivel akivel nem akarnak, mert "mit szólnak a szülők" (ki nem sz@rja le).
Egy szakítás egyik félnek sem egyszerű, nyilván vannak még érzelmek (kiben milyen mértékben). Intelligens emberek leülnek és nem durván, hanem normális hangnemben elmondják a döntésüket (ami mellett ki is tartanak).
Ha a másik félnek meg kell oldani a lakhatását, akkor ebben is "illik" türelmi időt meghatározni (segíteni), senkit nem dobunk az utcára egyik pillanatról a másikra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!