Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire voltál stresszes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire voltál stresszes ideges szakítás előtt?

Figyelt kérdés

Még sosem szakítottam így nem tudom hogy normális e, de ilyenek járnak a fejemben, hogy mit fog hozzá szólni, hogy fogadja, mi lesz rögtön utána, ő hova megy ha este mondom el ( mivel együtt élünk), szülei mit szólnak..

Tudom sírni fog és nem akarok fájdalmat okozni..akkor ezek szerint szeretem még?

2023. jan. 16. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Döntsd el határozottan azt hogy akarsz e szakítani vagy sem, és állj ki a döntésed mellett! A sírás ne hasson meg ha tényleg elhatároztad magad.

Ha a párod veled él, akkor kíméletesebb ha hétvégén mondod el neki amikor vissza tud menni a szüleihez (barátaihoz), és nem kell másnap munkába mennie.

A szülőknek meg elvileg nincs beleszólásuk két felnőtt ember életébe, döntésébe (kivéve ha eltartják őket). Vicces is lenne ha sokan azért élnének életük végéig valakivel akivel nem akarnak, mert "mit szólnak a szülők" (ki nem sz@rja le).

Egy szakítás egyik félnek sem egyszerű, nyilván vannak még érzelmek (kiben milyen mértékben). Intelligens emberek leülnek és nem durván, hanem normális hangnemben elmondják a döntésüket (ami mellett ki is tartanak).

Ha a másik félnek meg kell oldani a lakhatását, akkor ebben is "illik" türelmi időt meghatározni (segíteni), senkit nem dobunk az utcára egyik pillanatról a másikra.

2023. jan. 16. 15:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Már régen lezártam magamban, üres voltam, mikor mentettem így nem éreztem idegességet. Random jelentettem be az üresség közepette kínomban, hogy legyen vége és meglepődtem, mikor felfogtam mit mondtam. De egyébként normális amit érzel, ennyiből nem derül ki, hogy szereted-e , csak az, hogy törődsz vele, az érzéseivel, ami normális dolog.
2023. jan. 17. 19:00
 3/3 anonim ***** válasza:
És legyél körültekintő, olyankor szakíts vele amikor tényleg nem menne munkába, én úgy időzítettem, hogy pont jött a busza és akkor pápá volt egyből, nem ott nekem szenvedett hanem mehetett haza. Szüleivel ne törődj akármit szólnak, ez a te magánügyed és a párodé, nincs beleszólnivalójuk, minden külső embert ignorálj, aki bele szólna ebbe. És gondold át még egyszer hogy mit szeretnél, hogy mi alapján akarsz szakítani, mérlegeld magadban a dolgokat és azt, hogy ez a megoldás lenne-e az egyetlen, ha nem vagy biztos magadban.
2023. jan. 17. 19:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!