Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bánod hogy együtt voltál azokkal a fiúkkal akik már az exeid?
Igen is, meg nem is. Nyilván nem volt jó, különben nem lett volna vége, de végül is tapasztalatszerzés volt. Elvileg tanulnunk kellene a hibáinkból. Nekem ez nem mindig, vagy csak jóval később sikerült. Persze közvetlenül a szakítás után nagyon rossz volt, de ma már teljesen közömbös.
N
Az első kapcsolatomban érzelmileg nagyon bántalmazott a barátom, de szerencsére csak 1,5 hónapig tartott (kidobott -hála az égnek- egy másik lányért). Utólag iszonyú hálás vagyok ezért, mert anyukám 15 évet élt le egy bántalmazó házasságban, nekem ez 1,5 hónap alatt lezajlott és valamiért nagyon jó "szenzoraim" lettek az ilyen emberekre és messzire el tudom kerülni őket.
A legutolsó kapcsolatomat egyenlőre bánom, mert akármennyit is adott, ugyanakkor rettentő sokat roncsolt. De biztos vagyok benne, hogy eltelik pár év, és terápia és nem így fogom gondolni, mármint hogy megbántam.
Elcsépelt, de szerintem valahol van benne igazság, hogy minden kapcsolat hozzánk tesz. Ha mást nem, tapasztalatot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!