Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Bánod hogy együtt voltál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bánod hogy együtt voltál azokkal a fiúkkal akik már az exeid?

Figyelt kérdés
Utólag visszagondolva nem jöttél volna velük össze?
2022. okt. 31. 18:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyikkel sem, mindegyik csak osszetorte a szivem.
2022. okt. 31. 18:37
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
hogyha az elsővel nem jöttem volna össze akkor még ma is szűz lennék, a második pedig az igaz szerelem volt
2022. okt. 31. 18:48
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem nagyon érdekel már. Eljutottam arra a szintre, hogy semlegesek számomra, nagy bajom nem származott belőlük, csak egy darabig volt rossz. Elmúlt.
2022. okt. 31. 19:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen is, meg nem is. Nyilván nem volt jó, különben nem lett volna vége, de végül is tapasztalatszerzés volt. Elvileg tanulnunk kellene a hibáinkból. Nekem ez nem mindig, vagy csak jóval később sikerült. Persze közvetlenül a szakítás után nagyon rossz volt, de ma már teljesen közömbös.

N

2022. okt. 31. 20:12
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Azt viszont bánnám, ha újra együtt lennénk.
2022. okt. 31. 20:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Utólag nem biztos hogy jó döntéseket hoztam, de nem bánok semmit.
2022. okt. 31. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Én sokszor egy olelest is megbánok amit zavaromban hagytam
2022. nov. 1. 06:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Az első kapcsolatomban érzelmileg nagyon bántalmazott a barátom, de szerencsére csak 1,5 hónapig tartott (kidobott -hála az égnek- egy másik lányért). Utólag iszonyú hálás vagyok ezért, mert anyukám 15 évet élt le egy bántalmazó házasságban, nekem ez 1,5 hónap alatt lezajlott és valamiért nagyon jó "szenzoraim" lettek az ilyen emberekre és messzire el tudom kerülni őket.

A legutolsó kapcsolatomat egyenlőre bánom, mert akármennyit is adott, ugyanakkor rettentő sokat roncsolt. De biztos vagyok benne, hogy eltelik pár év, és terápia és nem így fogom gondolni, mármint hogy megbántam.

Elcsépelt, de szerintem valahol van benne igazság, hogy minden kapcsolat hozzánk tesz. Ha mást nem, tapasztalatot ad.

2022. nov. 1. 16:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Aki nem bántott, csak szimplán nem ment a dolog és ezért szakítottunk, azt nem bánom, mert sok szép emlékem is kötődik hozzá. Akivel kapcsolatban úgy éreztem, hogy bántott (lelkileg, fizikailag szerencsére egyik sem) azt bánom, mert rombolta az emberekbe vetett bizalmam és sokat ártott nekem. A legutóbbit például igazán kihagytam volna, egy csomó fölösleges szenvedést okozott.
2022. nov. 2. 07:07
 10/11 anonim ***** válasza:
En nem bánom, mert tanultam belőle, és mindennek oka volt. A szép időkre emlékszek már csak így évek elteltével, sokaig rossz volt és bosszut akartam állni de aztán rajottem hogy nem vagyok ilyen gyerekes.
2022. nov. 4. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!